Kapperswebsite - De website voor kapsalons van Sitezilla

Een complete kapperswebsite vanaf slechts 24.95 EUR per maand

Heeft u een kapsalon en wilt u graag een nieuwe website? Kies dan voor de kapperswebsite van Sitezilla. U heeft al een eigen kapperswebsite op uw eigen of nieuwe domeinnaam voor slechts 24.95 EUR per maand. Wij maken de website voor uw kapsalon volledig in orde! Uw nieuwe website is geschikt voor de weergave op mobiel, is geoptimaliseerd voor zoekmachines, heeft een standaard contactformulier en is voorzien van minimaal twee door Sitezilla geschreven pagina’s. En dat vanaf slechts 24.95 EUR per maand. Welke kapper wilt dat nou niet?

Kapperswebsite voorbeeld

Wat is de Sitezilla kapperswebsite?
Speciaal voor de kappersbranche ontwikkelen wij kapperswebsites op ons gebruikersvriendelijke Sitezilla website platform.

Onze professionele copywriters en webdesigners passen de kapperswebsite aan op uw specifieke wensen. Tijdens een intake gesprek vragen wij naar de kleurstelling en huisstijl, uw openingstijden en gewenste onderwerpen op uw website. Vervolgens maken wij uw website gereed op onze testomgeving. Na acceptatie van de website brengen wij deze live op een eigen domeinnaam. De domeinnaamregistratie, e-mail en oplevering van uw homepage, extra pagina en contactpagina zijn inbegrepen in onze vaste lage tarieven.

Na opleveringen krijgt u toegang tot de “achterkant” van uw Sitezilla kapperswebsite. Zo kunt u gemakkelijk uw eigen website bijhouden. Voor het aanpassen van uw website heeft u geen technisch kennis nodig. Maar bij vragen mag u ons altijd bellen.

Wij helpen u graag.

Eigen huisstijl

Prachtig vormgegeven in uw eigen kleuren en logo

Inclusief domeinnaam

Een eigen .nl, .com of .eu domeinnaam gratis!

Inclusief e-mail

Uw eigen mailadres op uw domein met 2 GB opslag en webmail

Ongelimiteerd aantal pagina’s

U mag en kan zelf zoveel webpagina’s maken als u wilt. U betaalt hier niet extra voor.

“We scoren met onze Sitezilla website merkbaar beter in de zoekmachines.” – Wouter van Veen

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Technisch geoptimaliseerd voor optimale vindbaarheid in zoekmachines

Responsive design

Optimale weergave op desktop, laptop, tablet en mobiel

Professionele teksten

Onze copywriters optimaliseren teksten voor conversie en zoekmachines

Integreer met salonsoftware

Uw website kan gekoppeld worden met de oplossingen van diverse leveranciers van salonsoftware (maatwerk)

Een website geknipt voor de kappersbranche

Bij het ontwikkelen van uw kapperswebsite houden wij rekening met trends en gebruiken binnen uw branche.

Meerdere vestigingen
Heeft u meerdere vestigingen? Geen probleem. Wij integreren al uw vestigingen in een handige Google maps kaart.

Online afspraken maken
Wilt u uw klanten online een afspraak laten inplannen? Wij integreren moeiteloos met salonautomatiseringsplatformen. Nog geen salonautomatiseringssoftware? Wij brengen u graag in contact met de juiste leveranciers.

Responsive
De kapperswebsite is volledig responsive en past zich aan voor de weergave op mobiel. En dat is belangrijk. Ruim 60% van het internet verkeer is mobiel en wat is nou makkelijker dan even onderweg online een afspraak bij uw kapsalon inplannen?

Snel, gemakkelijk en professioneel online met uw kapperszaak?

Kies voor de complete oplossing van Sitezilla : eigen domeinnaam, een professionele kapperswebsite, betrouwbare hosting en eigen e-mail adressen. Allemaal in één voordelig pakket. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van het website pakket voor kapper speciaalzaken, visagisten en stylisten.

U wilt voordelig een nieuwe website laten maken? En niet gebonden zijn aan een lang contract? Kies dan één twee van de Sitezilla pakketten welke het beste past bij uw kapperszaak.

Sitezilla Website pakket Compleet

€ 24.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 99,-

Sitezilla Website pakket Pro

€ 34.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 229,-

Uw kapperswebsite volgens ons stappenplan

In slechts vier simpele stappen brengen wij uw nieuwe website voor uw kapsalon zorgvuldig online. Het laten maken van een nieuwe kapperswebsite ging nog nooit zo snel en eenvoudig!

1

Kies het website pakket

Bestel het pakket dat het beste bij uw bedrijf of organisatie en uw online ambities past. Twijfelt u over welk pakket het juiste is? Bel ons, wij adviseren u graag.

2

Telefonisch overleg

Na uw bestelling nemen we telefonisch contact met u op. We nemen uw wensen door en stellen u wat vragen over kleurgebruik, logo’s en vragen u te assisteren bij het opleveren van de teksten voor uw homepage en verdiepingspagina.

3

Bouwen en testen

Godzilla sloopt, Sitezilla bouwt. Na het telefonisch overleg starten we met het maken van uw nieuwe website op een testomgeving. Uw eventuele huidige website blijft gewoon online. We gaan pas live na goedkeuring van de site op de testomgeving.

4

Oplevering

Na de acceptatie van de website op de testomgeving brengen wij de website live op uw eigen domeinnaam. Tevens configureren wij uw mailadressen en verschaffen wij u de toegangsgegevens tot de website. Uw nieuwe website staat nu online!

Bestel vandaag nog en profiteer

Wilt u uw concurrentie een stap voor zijn? Uw klanten laten zien dat u met uw tijd meegaat? Meer bezoekers op uw website en nieuwe klanten werven? Kies dan voor een Sitezilla kapperswebsite. Neem contact met ons op, wij maken graag persoonlijk met u kennis. Bel ons op 0318 – 250030 en vraag naar onze oplossing voor salons.