Sitezilla  »  Websitepakket Compleet

Een complete website voor slechts € 24.95 per maand

Het Sitezilla websitepakket Compleet is de oplossing voor een eenvoudige en complete website : uw eigen domeinnaam, een website met 3 pagina’s, betrouwbare hosting en een eigen e-mail adres. Allemaal in één voordelig pakket. Dit is het ideale websitepakket voor kleine zelfstandigen.

Maximale controle

Sitezilla biedt u altijd toegang tot uw website. Met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem kunt u alles zelf beheren en aanpassen.

Uw huisstijl

Gebaseerd op de beste gebruikservaring maar met de flexibiliteit om gemakkelijk eigen kleuren, lettertypes en afbeeldingen aan te passen is uw website prachtig vormgegeven in uw eigen herkenbare huisstijl.

Inclusief domeinnaam

Uw website wordt geleverd inclusief een zelf te bepalen .NL, .EU of .COM domeinnaam (mits beschikbaar natuurlijk). Heeft u al een domeinnaam? Wij koppelen hem graag aan uw nieuwe website.

Inclusief één mailadres

Geen Gmail, Hotmail, Ziggo of KPN mailadressen meer. Uw eigen e-mailadres wordt gekoppeld aan uw domeinnaam. Via de gebruiksvriendelijke webmail heeft u altijd toegang tot uw e-mail. Meer mailadressen nodig? Een extra mailadres kost slechts € 1,- per maand.

Vliegende start

Standaard wordt uw website opgeleverd met een homepage, contactpagina en één extra pagina. Hiermee heeft u direct een vliegende start.

Ongelimiteerd aantal pagina’s

Hoeveel pagina’s u ook wilt toevoegen, maak zelf eenvoudig extra pagina’s aan zonder extra kosten. Geen beperkingen en onbegrensde mogelijkheden dus!

Geoptimaliseerd voor Google

Het Sitezilla platform bevat een groot aantal aanpassingen om zo goed mogelijk gevonden te worden door zoekmachines : slim gebruik van titels, metatags en URL’s. Hier hoeft u verder niets voor te doen (of van af te weten).

Betrouwbare hosting

Uw website wordt opgeleverd inclusief hosting. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij zorgen dat uw website maximaal beschikbaar is.

Zoekfunctie

Biedt maximaal gebruiksgemak en een optimale doorzoekbaarheid van uw website met een handige zoekfunctie.

Responsive

Het professionele responsive design zorgt ervoor dat uw website op smartphones, tablets, desktops en laptops optimaal wordt weergeven.

Contactformulier

Stimuleer respons en interactie op uw website. Sitezilla levert uw website inclusief contactformulier. U ontvangt alle online contactverzoeken in uw email.

Google Maps

Toon uw bezoekers uw bedrijfslocatie op een kaart in Google Maps. Zo kunnen potentiele klanten uw bedrijf nog beter vinden.

Media manager

Voeg eenvoudig afbeeldingen, filmpjes, documenten (.doc, .xls, .PDF) toe aan uw website middels de media manager. U hoeft geen FTP kennis te hebben om nieuwe bestanden aan uw website toe te voegen.

Up-to-date

Sitezilla zorgt ervoor dat uw website altijd werkt volgens de laatste updates en technieken. Hier hoeft u zelf niets voor te doen.

Snelle laadtijd

Uw website is super snel. Zowel voor desktop, tablet en mobiel. Optimale laadsnelheid zorgt voor tevreden gebruikers en betere rankings in de zoekmachines.

Gratis helpdesk

Niet iedereen vindt het even makkelijk een website te onderhouden. Dat begrijpen wij. Daarom is onze telefonische helpdesk er voor u. Liever alles uitbesteden? Voor € 75,- per uur wordt uw site onderhouden door een van onze experts.

Kies het Sitezilla Websitepakket Compleet

U wilt voordelig een nieuwe website laten maken? Professioneel, betrouwbaar, snel en met een eigen domeinnaam en mailadres maar verder niet te veel poespas? Kies dan voor het Sitezilla Websitepakket Compleet en laat uw klanten volgende week al uw nieuwe website zien!

Sitezilla Website pakket Compleet

€ 24.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 99,-

Upgraden naar het Websitepakket Pro

Voor slechts € 10,- per maand profiteert u van een groot aantal extra mogelijkheden en functionaliteiten die uw online presentatie nog sterker en krachtiger maken. Heeft u een facebook pagina, extra mailadressen en toegang tot webstatistieken nodig? Dan is het Websitepakket Pro echt iets voor u. Met dit pakket profiteert u van de volgende extra mogelijkheden:

Aanmelding bij zoekmachines

Uw website wordt aangemeld bij de zoekmachines Google en Bing. Wij voegen al uw pagina’s toe en zorgen dat nieuwe pagina’s automatisch worden geindexeerd, hierdoor is uw website sneller vindbaar in de zoekmachines.

4 extra mailboxen

Heeft u meerdere werknemers? Bij het Websitepakket Pro ontvangt u 4 extra mailboxen voor uw medewerkers. Voor slechts € 1,- per maand kunt u nog meer mailboxen aanschaffen.

2 extra pagina’s

Naast de homepage, contact en extra pagina met bijvoorbeeld een beschrijving van uw producten en diensten maken wij nog 2 pagina’s voor u! Handig voor bijvoorbeeld tarieven, voorwaarden of extra beschrijving van uw diensten of product.

PR en backlinks

Wij schrijven een kort persberichtje voor de lancering van uw website en plaatsen dat op de website van Sitezilla. Tevens nemen wij uw website op in het portfolio. Hiermee krijgt u extra aandacht en linkjes naar uw website.

Social Media buttons

Haal meer betrokkenheid uit uw bezoekers door uw Social Media kanalen zoals Facebook, Google+, LinkedIn en Twitter te koppelen aan uw website. Stimuleer het delen van uw webpagina’s met de Social Media share buttons.

Revolution Slider

Uw homepage wordt opgeleverd met een bewegende slider voor een professionele en moderne uitstraling. Wilt u voor een andere pagina nog een slider? Deze kost eenmalig € 100,-.

Rapportage

U heeft 24/7 toegang tot geavanceerde webstatistieken. Met Google Analytics bent u altijd op de hoogte van de bezoekersaantallen, uw populairste webpagina’s en de effectiviteit van eventuele reclame campagnes.

Backup

Sitezilla zorgt ervoor dat uw website wekelijks wordt gebackupt. Hierdoor verliest u nooit belangrijke gegevens en kunnen eventuele fouten eenvoudig worden hersteld.

Kies het Websitepakket Pro

U wilt graag een nieuwe voordelige website die net iets meer biedt? U wilt extra pagina’s laten maken door Sitezilla, zien wat uw bezoekersaantallen zijn, uw website aangemeld in de zoekmachines en een nóg professionelere uitstraling met een moderne homepage slider? Kies dan voor het Sitezilla websitepakket Pro!

Sitezilla Website pakket Pro

€ 34.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 229,-

Uitbreidingsmogelijkheden

Wilt u uw Sitezilla Websitepakket Compleet verder uitbreiden? Dat kan. Wij bieden diverse uitbreidingsmogelijkheden die uw website nóg completer kunnen maken.

Extra domeinnamen

Wilt u extra domeinnamen? Voor € 2.95 per maand registreert u een extra .NL, .COM, .BE of .EU domeinnaam. Wij laten de domeinnaam verwijzen naar uw Sitezilla website.

Extra mailadressen

Wilt u voor elk van uw medewerkers of specifieke afdeling een e-mail adres en heeft u er aan 5 niet genoeg? Voor slechts € 1,- per maand vraagt u een extra mailadres aan.

Stockfoto’s

Kies voor een professionele en moderne uitstraling. Kies voor het gebruik van hoge kwaliteit stockfoto’s. Het stockfotopakket bestaat uit 3 stockfoto’s en kost eenmalig € 69,-. Wij selecteren de stockfoto’s voor u en schaffen de licentie aan.

Corporate fotografie

Een unieke en persoonlijke uitstraling bereikt u met eigen foto’s gemaakt door een professioneel fotograaf bij u op locatie. Vanaf slechts € 350,- per shoot (dagdeel).

Overname bestaande content

Heeft u al een bestaande website en wilt u dat wij uw bestaande content (webpagina’s) overnemen? Geen probleem. Voor € 39,- per pagina zetten wij uw bestaande pagina op de nieuwe website.

Extra pagina’s

Het toevoegen van pagina’s is altijd gratis, maar wilt u dat wij voor u een extra pagina aanmaken en optimaliseren voor zoekmachines en conversie? Dat kan. Wij rekenen hier € 59,- voor.

Spoedlevering

Wilt u binnen twee werkdagen een professionele website? Met onze spoedlevering service zorgen wij voor een extra snelle oplevering van uw nieuwe website voor slechts € 199,- extra.

Tekstschrijvers

Wilt u hoger in de zoekresultaten en een betere conversie? Kies dan voor de maatwerk teksten van onze professionele copywriters. Wij rekenen € 75,- per uur voor onze professionele tekstschrijvers.

Maatwerk

Maak gebruik van onze professionele webdesigners en programmeurs. Voor € 90,- per uur bieden wij maatwerk mogelijkheden die buiten de standaard pakketten vallen.

Backlink pakket

Hoger in de zoekresultaten en meer bezoekers? Kies voor ons backlink pakket. Wij zorgen voor backlinks van betrouwbare websites naar die van u. Eenmalig € 399,- voor 10 backlinks.

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u maximaal resultaat uit uw website? Meer gerichte bezoekers? Kies dan voor onze zoekmachine optimalisatie diensten. Neem contact met ons op voor een offerte.

Consultancy

Wilt u even sparren over uw (e-commerce) strategie of een professionele blik op uw commerciële activiteiten? Onze consultants zijn beschikbaar voor € 500,- per dagdeel.

Heeft u nog vragen of ondersteuning nodig?

Wij van Sitezilla helpen u graag snel aan een professionele website. Weet u nog niet welk pakket voor u geschikt is en heeft u ondersteuning nodig bij het maken van een keuze? Of wilt u ons gewoon eerst even spreken? Geen probleem. Bel ons direct op 0318 – 250030 of maak gebruik van het contactformulier.