Bestel nu uw Sitezilla website en profiteer van de voordelen

Wilt u succesvoller worden met uw bedrijf? Meer klanten werven via het internet? Of laten zien dat u met uw tijd mee gaat? Onderstreep uw betrouwbaarheid, professionaliteit en werf nieuwe klanten met een nieuwe professionele website! Als klant bij Sitezilla profiteert u van:

Prijzen en pakketopties

U wilt voordelig een nieuwe website laten maken? En niet gebonden zijn aan een lang contract? Kies dan één twee van de Sitezilla pakketten welke het beste past bij uw bedrijf.

Sitezilla Website pakket Compleet

€ 24.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 99,-

Sitezilla Website pakket Pro

€ 34.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 229,-

Voordelige website

Altijd scherpe tarieven, geen verrassingen. Een complete website vanaf € 24.95 per maand.

Uitstekende ondersteuning

Komt u er niet uit? Maak gebruik van onze telefonische helpdesk. Wij helpen u graag!

Alle vrijheid

Wilt u niet vastzitten aan lange contracten? Bij ons krijgt u eenmalig een jaarcontract, daarna is uw contract maandelijks opzegbaar.

Professioneel

U krijgt een professionele responsive website in uw eigen huisstijl kleuren, inclusief hosting, domeinnaam en email!

Snel, gemakkelijk, succesvol en professioneel online?

Wilt u met uw website met kop- en schouders boven uw concurrenten uit komen? Bestel nu een van de voordelige Sitezilla websitepakketten!

Uw website volgens ons stappenplan

In slechts vier simpele stappen brengen wij uw nieuwe website zorgvuldig online. Het laten maken van een nieuwe website ging nog nooit zo snel en eenvoudig!

1

Kies het website pakket

Bestel het pakket dat het beste bij uw bedrijf of organisatie en uw online ambities past. Twijfelt u over welk pakket het juiste is? Bel ons, wij adviseren u graag.

2

Telefonisch overleg

Na uw bestelling nemen we telefonisch contact met u op. We nemen uw wensen door en stellen u wat vragen over kleurgebruik, logo’s en vragen u te assisteren bij het opleveren van de teksten voor uw homepage en verdiepingspagina.

3

Bouwen en testen

Godzilla sloopt, Sitezilla bouwt. Na het telefonisch overleg starten we met het maken van uw nieuwe website op een testomgeving. Uw eventuele huidige website blijft gewoon online. We gaan pas live na goedkeuring van de site op de testomgeving.

4

Oplevering

Na de acceptatie van de website op de testomgeving brengen wij de website live op uw eigen domeinnaam. Tevens configureren wij uw mailadressen en verschaffen wij u de toegangsgegevens tot de website. Uw nieuwe website staat nu online!

Twijfels of iets niet duidelijk genoeg?

Wanneer u nog vragen of ondersteuning nodig heeft dan staan wij voor u klaar met pasklare antwoorden. Liever even sparren of advies over uw nieuwe website? Geen probleem. Neem contact met ons op, wij maken graag persoonlijk met u kennis.