Sitezilla  »  Logo ontwerpen

Laat voordelig uw logo ontwerpen door grafische professionals

Bij een professionele uitstraling hoort niet alleen een professionele website maar ook een tijdloos, herkenbaar en geschikt logo ontwerp. Bij Sitezilla bieden wij de mogelijkheid om naast één van de website pakketten ook uw logo te laten ontwikkelen door één van onze grafische professionals.

Sitezilla beschouwd uw logo tijdens het logo ontwerpen als meer dan alleen een visuele afbeelding. Het weerspiegelt niet alleen het commerciële label van een organisatie of bedrijf waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse beeldende aspecten, zoals lettertypes, kleur, vorm, structuur, compositie en/of afbeeldingen, het zorgt tevens voor herkenning, vertrouwen en beleving. Met een sterk logo ontwerp kunt u de professionaliteit, herkenbaarheid en het vertrouwen in uw organisatie onderstrepen. Het logo geeft identiteit en vormt een belangrijk en integraal onderdeel van uw huisstijl. Ons logo ontwerp zorgt altijd voor de juiste herkenbaarheid en uitstraling en kan een kapstok zijn voor de rest van uw communicatie uitingen. Een sterk logo is praktisch, onderscheidend, grafisch eenvoudig van vorm en passend bij uw bedrijfsidentiteit. Wij begrijpen dat en zorgen bij het logo ontwerpen dat deze aspecten absoluut niet vergeten worden!

Logo’s met een “Zilla” factor

Wanneer wij voor u een logo gaan maken proberen wij eerst te achterhalen wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Wat is de boodschap die u met uw bedrijf wilt overbrengen? En kunnen we dat deels terug laten komen in uw logo. Bij het ontwerpen van uw logo zorgen wij dat wij altijd “Zilla” factor meenemen:

Groots in eenvoud

Eenvoud in het logo ontwerp zorgt ervoor dat het gemakkelijk te herkennen is, veelzijdig kan worden toegepast en uitermate effectief kan zijn.

Onsterfelijk

Een logo is onsterfelijk en tijdloos. In vijf, 10 of 30 jaar gaat niets aan de kracht van een door Sitezilla ontworpen logo verloren. Eenvoudig, effectief, krachtig en tijdloos.

Geweldig inzetbaar

Uw logo is inzetbaar bij verschillende soorten online en offline media. Wij maken rechthoekige en een vierkante logo ontwerpemn. In kleur, zwart/wit en wit/zwart. Het logo wordt ook opgeleverd als vectorbestand zodat deze ook te gebruiken is voor drukwerk.

Monsterlijk professioneel

Uw professionele logo bevat dé visuele elementen voor het beoogde doel passend bij de positionering van uw bedrijf. Straal het vertrouwen, plezier, moderne of klassieke gevoel dat aansluit bij de behoeften van uw klanten en uw bedrijf.

Snel, eenvoudig en voordelig uw logo laten ontwerpen

Laat uw logo ontwerpen door onze professionals. Wij bieden twee standaard pakketten voor het laten maken van uw logo. Kies het pakket dat het beste past bij uw behoefte past. Bekijk de onderstaande pakketopties.

Sitezilla Logo Pakket Compleet

€ 299,-

 • Horizontaal logo ontwerp
 • Keuze uit 3 “concepten”
 • Logo bestaande uit tekst en eventueel een icoon
 • Maximaal 1 revisie van uitgewerkte en gekozen concept
 • Aangeleverd in .PDF, .JPG en .PNG
 • Illustratieve logo’s uitgesloten
 • Maximale levertijd 15 werkdagen

Sitezilla Logo Pakket Pro

€ 499,-

 • Horizontale én vierkante logo ontwerpen
 • Logo in kleur, zwart/wit en wit/zwart
 • Logo bestaande uit tekst en/of icoon en/of illustratie
 • Keuze uit 5 “concept” ontwerpen
 • Maximaal 3 revisies van uitgewerkte en gekozen concept
 • Aangeleverd in .PDF, .JPG en .PNG
 • Maximale levertijd 5 werkdagen

Binnenkort voor uw huisstijl