Vertalen naar Engels of Duits

Onze vertalers zijn er voor jou

Vertaal met de specialisten van Sitezilla

Contact met Engels- of Duitstaligen? Zorg voor goede tekst.

De wereld ligt aan jouw voeten. De stap naar het buitenland begint met jouw boodschap. Laat deze daarom vertalen door de taalkundigen van Sitezilla. Al jouw content en berichten worden vakkundig door ons vertaald. Onze vertalers staan te popelen  om nu aan de gang te gaan met jouw Nederlandse, Engelse of Duitse tekst. Laat jouw brief of document zo helder mogelijk vertalen.

Bij Sitezilla vertalen we Nederlandse teksten naar het Engels of Duits en Duitse of Engelse teksten naar het Nederlands.

Wij bieden drie verschillende vertaalpakketten.

Opstart:               0.09 eurocent per woord.
Compleet:           0,15 eurocent per woord.
Pro:                        0,19 eurocent per woord.

Laat uw tekst vertalen. Neem contact met ons op.

Opstart: vertaal snel en goedkoop

Het opstarttarief is een basistarief waarbij snelheid boven controle gaat. Jouw brief, document of tekst wordt rap vertaald en jouw organisatie is verantwoordelijk voor de controle. Handig voor het lage budget.

Compleet: de vertaler met tijd

In ons complete pakket gaat de vertaler zorgvuldig aan de gang met jouw Engelse, Duitse of Nederlandse tekst. Dit betekent dat de tekst na het schrijven goed gecontroleerd wordt en dat er later eventueel nog een extra controle gedaan wordt als jij nog aanpassingen in de tekst zou willen zien. Zo ben jij verzekerd van de beste tekst. Maar let wel, kwaliteit kost tijd.

Pro:  de beste vertaling snel geregeld

De pro heeft absolute voorrang in ons systeem. Het is daarom ook de beste keuze voor een snelle tekst die zorgvuldig verwoord is. Bij pro bieden we een dubbele controle ronde waarbij de tekst zo snel mogelijk bij u terecht komt. Dit is het pakket voor de snelle vertaling die naar jouw zakelijke partners kant. Zo heb jij een professionele tekst in het Engels of Duits.

Vraag naar de mogelijkheden voor een partnership op de lange termijn.