Een nieuwe website met ongekende mogelijkheden?
Nu voor iedereen bereikbaar!

Een Sitezilla website wordt compleet opgeleverd met een schatkist aan mogelijkheden. Wij zijn overtuigd van de kracht én de voordelen die onze websitepakketten bieden aan ZZP-ers en kleine zelfstandigen. Het aanpassen en aanmaken van webpagina’s is super eenvoudig middels het prachtige CMS. Nieuwsgierig welke mogelijkheden de Sitezilla websites hebben? Lees hieronder de toelichting op de vele mogelijkheden die onze Sitezilla websites voorzien van extra functionaliteiten en opties.

Maximale controle

U wilt graag een professionele website die u gemakkelijk kunt bijhouden zonder dat u technische kennis nodig heeft. Dat begrijpen wij.

De oplevering van uw Sitezilla website bestaat uit minimaal een stijlvolle homepage, een producten of diensten pagina en een contactpagina met contactformulier en Google Maps kaart.

Inclusief Content Management Systeem
Met het Content Management Systeem (CMS) kunt u uw website onbeperkt uitbreiden met extra pagina’s en berichten. Hiervoor heeft u geen enkele technische kennis nodig!

WYSIWYG editor
Uw Sitezilla website is gemakkelijk aan te passen en uit te breiden. In een paar klikken heeft u een nieuwe pagina. Het aanpassen van bestaande pagina’s in het Content Management Systeem gaat met een wysiwyg editor en is vergelijkbaar met het opmaken van een pagina in Word of andere tekstverwerkingsprogramma’s.

Omarmt door miljoenen gebruikers
Het Sitezilla CMS is gebasseerd op WordPress en wordt gebruikt door miljoenen bedrijven, bloggers en (overheids)instellingen.

Gebaseerd op de beste gebruikservaring maar met de flexibiliteit om gemakkelijk eigen kleuren, lettertypes en afbeeldingen aan te passen is uw website prachtig vormgegeven in uw eigen herkenbare huisstijl.

Een website in uw huisstijlkleuren
Uw Sitezilla website wordt opgeleverd in de door u opgegeven huisstijl kleuren. Alle elementen kunnen worden voorzien van een kleur of achtergrond afbeelding naar keuze. Wij zorgen ervoor uw website herkenbaar blijft en professioneel wordt opgeleverd.

Gepersonaliseerd met uw logo
De website kan worden voorzien van uw logo, zowel bovenaan de pagina als in de footer. Ook bij mobiele weergave wordt uw logo getoond. Heeft u geen logo? Geen probleem, het is ook mogelijk uw bedrijfsnaam in tekst te plaatsen. Wilt u graag dat wij een (nieuw) logo voor u maken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Keuze uit meer dan 500 standaard lettertypes
Uw Sitezilla website kan worden vormgegeven met twee lettertypes uit een zeer uitgebreide bibliotheek van ruim 500 lettertypes. Ook maatwerk lettertypes zijn mogelijk. Hiervoor geldt wel een meerprijs i.v.m. copyrights en licenties.

Uw huisstijl
Inclusief domeinnaam

Uw website wordt geleverd inclusief een zelf te bepalen .NL, .BE, .EU of .COM domeinnaam (mits beschikbaar natuurlijk).

Heeft u al een domeinnaam? Wij koppelen hem graag aan uw nieuwe website. U kunt na oplevering uw bestaande domeinnaam opzeggen bij uw huidige provider. Een aantrekkelijke kosten besparing!

Extra domeinnamen aanvragen
Wilt u graag extra domeinnamen aanvragen? Wij registreren uw domeinnaam voor slechts € 2.95 per maand. U heeft hierbij de keuze uit een .NL, .BE, .EU of .COM domeinnaam. Uw domeinnaam kan worden doorverwezen naar uw nieuwe Sitezilla website. Hiermee voorkomt u dat domeinkapers er met een domeinnaam met daarin uw bedrijfsnaam vandoor gaan.

Bij uw Sitezilla website krijgt u een eigen mailadres welke wordt gekoppeld aan uw domeinnaam. Dus geen Gmail, Hotmail, Ziggo of KPN mailadressen meer. Win vertrouwen en extra klanten met een professioneel e-mailadres!

Extra mailboxen mogelijk
Afhankelijk van uw Sitezilla Website pakket wordt uw website opgeleverd met één of maximaal vijf mailboxen. Heeft u hier niet voldoende aan? Dan kunt u deze ongelimiteerd uitbreiden. Een extra mailbox kost slechts € 1,- per maand.

2 GB opslag per mailbox
Uw mailboxen beschikken over een opslag van maar liefst 2 GB. Ruim voldoende voor vele e-mails en attachments.

Altijd en overal toegang tot uw e-mail
Via de gebruiksvriendelijke webmail applicatie hebben u en uw collega’s altijd toegang tot e-mail. Via de webmail interface kunt u eenvoudig e-mails lezen en versturen vanaf uw dektop of tablet.

POP, IMAP en mailaliassen
Uw mail is toegankelijk via POP en IMAP. Ook is het mogelijk om mailaliassen te specificeren of een catch-all.

Eigen mailadres
Vliegende start

Standaard wordt uw website opgeleverd met een homepage, contactpagina en minimaal één extra pagina. Hiermee heeft u direct een vliegende start.

Homepage
De homepage van uw Sitezilla website bij een Websitepakket Compleet heeft altijd een prachtige header afbeelding. Uw Websitepakket Pro is zelfs voorzien van een geanimeerde en interactive slider. Wij optimaliseren de tekst op uw homepage voor een uitstekende positie in de zoekmachines en hoge conversie.

Professionele contactpagina
Converteer uw bezoekers naar leads en nieuwe klanten. Het contactformulier op uw professionele contactpagina stelt bezoekers in staat om laagdrempelig contact met u op te nemen. U en de bezoeker ontvangen een kopie van de gegevens op het contactformulier. Uiteraard wordt de belangrijkste bedrijfs- en contactinformatie op deze pagina opgenomen. Tevens wordt er een prachtige Google Maps kaart getoond met uw bedrijfslocatie.

Extra pagina’s opgemaakt en geoptimaliseerd door Sitezilla
Afhankelijk van uw pakket maken wij één of vier extra pagina’s voor u. Deze voorzien wij van een geredigeerde en verbeterde versie van de door u opgeleverd tekst. De pagina is geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversie. Wij voorzien de pagina van één of meerdere mooie afbeeldingen. De pagina wordt meestal afgesloten met een “call to action” om uw bezoekers te converteren naar leads.

Het is later altijd mogelijk om door Sitezilla nieuwe pagina’s te maken. Uiteraard kunt u ook altijd zelfs pagina’s aanmaken of aanpassen.

Hoeveel pagina’s u ook wilt toevoegen, maak zelf eenvoudig extra pagina’s aan zonder extra kosten. Geen beperkingen en onbegrensde mogelijkheden dus!

Een extra pagina in luttele seconden
Met het eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem maakt u in enkele seconden een nieuwe pagina aan. Deze kunt u gemakkelijk bewerken met een WYSIWYG editor, vergelijkbaar met het gebruik van een tekstverwerkingsprogramma zoals Word.

U kunt teksten, afbeeldingen, links en iconen toevoegen in een handomdraai. U heeft hier geen technische kennis voor nodig.

Uiteraard kunnen wij u altijd assisteren bij het toevoegen van nieuwe pagina’s.

Geen limiet op het aantal pagina’s
Wij stellen geen limiet op het aantal pagina’s. Ook brengen wij u niets extra’s in rekening wanneer u een nieuwe pagina toevoegd.

Wij adviseren echter wel om het aantal pagina’s compact en overzichtelijk te houden. Houdt de teksten op uw pagina’s uniek qua inhoud en hanteer minimaal 300 woorden voor maximaal resultaat.

Bloggen en nieuwsberichten
Naast additionele pagina’s is het ook mogelijk om een blog of nieuwsberichten te plaatsen. Deze kenmerken zich door een standaard sortering op publicatie datum en kunnen een prachtige bron zijn voor nieuwe bezoekers en potentiële klanten.

Ongelimiteerd aantal pagina’s
Geoptimaliseerd voor Google

Het Sitezilla platform bevat een groot aantal aanpassingen om zo goed mogelijk gevonden te worden door zoekmachines. Hier hoeft u verder niets voor te doen (of van af te weten).

Titels geoptimaliseerd
De titel van uw webpagina’s wordt slim gebruikt en optimaal weergegeven. Hier hoeft u niets extra’s voor in te stellen of aan te passen.

Zoekmachine vriendelijke URLs
De URLs van uw webpagina’s zijn geoptimaliseerd voor maximale prestaties in de zoekmachines. Ook bij het aanmaken van een nieuwe pagina hoeft u nergens aan te denken. De zoekmachine vriendelijke URL van uw pagina wordt automatisch aangemaakt.

Gebruik van metatags
Uw Sitezilla website genereert automatisch metatags voor een perfecte weergave in de zoekmachines. Het is eventueel mogelijk deze aan te passen en verder te optimaliseren. Dan moet u wel weten wat u doet natuurlijk.

Automatisch update en indexering van pagina’s
Uw Sitezilla website is zo ingericht dat deze automatisch een update stuurt naar Google en andere zoekmachines wanneer een pagina is aangepast of aangemaakt. Hierdoor staan uw webpagina’s altijd in de zoekmachine.

Responsive
Uw Sitezilla website is responsive. Sterker nog, deze is adaptive. De weergave van uw website is geoptimaliseerd voor elk device : desktop, laptop, tablet en mobiel. Zoekmachines en gebruikers vinden dat belangrijk. Hierdoor komt uw website hoger in zoekmachines ten opzichte van non-responsive websites. Uw Sitezilla website zorgt zelf voor een responsive weergave. Daar hoeft u niets voor te doen!

Laadsnelheid geoptimaliseerd
De Sitezilla websites zijn altijd geoptimaliseerd voor een supersnelle laadtijd. Ook de laadtijd beïnvloed de posities in de zoekmachines. Bovendien heeft de laadtijd een zeer positieve relatie tot conversie en de gebruikerservaring.

Uw website wordt opgeleverd inclusief hosting. Zo heeft u hier verder geen omkijken naar. Wij zorgen dat uw website maximaal beschikbaar is.

Altijd online zonder zorgen
Wij zorgen voor een optimale techniek achter uw website. Periodiek voeren wij technische updates uit om uw website veilig en goed draaiend te houden. Onder de verzorging van uw website valt niet alleen uw domeinnaam, hosting en e-mail, maar ook het totale onderhoud van de technische infrastructuur om uw website optimaal beschikbaar te houden.

Geen datalimiet
Alle Sitezilla websites zijn vrij van een datalimiet. Uw bezoekers hebben dus onbeperkt toegang tot uw website. Wanneer uw website buitenproportioneel hard groeit nemen wij natuurlijk graag contact met u op om het resultaat uit de explosieve groei aan bezoekers aantallen beter te faciliteren.

5 GB opslagruimte
Uw website heeft een opslagruimte van 5 GB. Ruim voldoende voor vele afbeeldingen, documenten en andere media.

Betrouwbare hosting
Zoekfunctie

Biedt maximaal gebruiksgemak en een optimale doorzoekbaarheid van uw website met een handige zoekfunctie.

Responsive

Het professionele responsive design zorgt ervoor dat uw website op smartphones, tablets, desktops en laptops optimaal wordt weergeven.

Contactformulier

Stimuleer respons en interactie op uw website. Sitezilla levert uw website inclusief contactformulier. U ontvangt alle online contactverzoeken in uw email.

Google Maps

Toon uw bezoekers uw bedrijfslocatie op een kaart in Google Maps. Zo kunnen potentiele klanten uw bedrijf nog beter vinden.

Media manager

Voeg eenvoudig afbeeldingen, filmpjes, documenten (.doc, .xls, .PDF) toe aan uw website middels de media manager. U hoeft geen FTP kennis te hebben om nieuwe bestanden aan uw website toe te voegen.

Up-to-date

Sitezilla zorgt ervoor dat uw website altijd werkt volgens de laatste updates en technieken. Hier hoeft u zelf niets voor te doen.

Snelle laadtijd

Uw website is super snel. Zowel voor desktop, tablet en mobiel. Optimale laadsnelheid zorgt voor tevreden gebruikers en betere rankings in de zoekmachines.

Gratis helpdesk

Niet iedereen vindt het even makkelijk een website te onderhouden. Dat begrijpen wij. Daarom is onze telefonische helpdesk er voor u. Liever alles uitbesteden? Voor € 75,- per uur wordt uw site onderhouden door een van onze experts.

” De upgrade naar het Websitepakket Pro is écht een aanrader. ”

Kies ook voor nóg meer mogelijkheden met een Sitezilla Websitepakket Pro

Voor slechts € 10,- extra per maand krijgt u deze onderstaande mogelijkheden erbij!

Aanmelding bij zoekmachines

Uw website wordt aangemeld bij de zoekmachines Google en Bing. Wij voegen al uw pagina’s toe en zorgen dat nieuwe pagina’s automatisch worden geindexeerd, hierdoor is uw website sneller vindbaar in de zoekmachines.

PR en backlinks

Wij schrijven een kort persberichtje voor de lancering van uw website en plaatsen dat op de website van Sitezilla. Tevens nemen wij uw website op in het portfolio. Hiermee krijgt u extra aandacht en linkjes naar uw website.

Social Media buttons

Betrek uw Social Media kanalen door het koppelen van uw Facebook, Google+, LinkedIn en Twitter pagina’s aan uw website. Stimuleer het delen van uw webpagina’s met de Social Media share buttons.

Revolution Slider

Uw homepage wordt opgeleverd met een bewegende slider voor een professionele en moderne uitstraling. Wilt u voor een andere pagina nog een slider? Deze kost eenmalig € 100,-.

Rapportage

U heeft 24/7 toegang tot geavanceerde webstatistieken. Met Google Analytics bent u altijd op de hoogte van de bezoekersaantallen, uw populairste webpagina’s en de effectiviteit van eventuele reclame campagnes.

Backup

Sitezilla zorgt ervoor dat uw website wekelijks wordt gebackupt. Hierdoor verliest u nooit belangrijke gegevens en kunnen eventueel door u gemaakte fouten eenvoudig worden verholpen.

Kies het Websitepakket Pro

U een nieuwe voordelige website die net iets meer biedt? U wilt meer pagina’s laten maken door ons, zien wat uw bezoekersaantallen zijn, uw website aangemeld in de zoekmachines en een nog professionelere uitstraling met een moderne homepage slider. Kies dan voor het Sitezilla websitepakket Pro!

Sitezilla Website pakket Pro

€ 34.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 229,-

Uitbreidingsmogelijkheden

Wilt u uw Sitezilla Websitepakket Compleet verder uitbreiden? Dat kan. Wij bieden diverse uitbreidingsmogelijkheden die uw website nóg completer kunnen maken.

Stockfoto’s

Kies voor een professionele en moderne uitstraling. Kies voor het gebruik van hoge kwaliteit stockfoto’s. Het stockfotopakket bestaat uit 3 stockfoto’s en kost eenmalig € 69,-. Wij selecteren de stockfoto’s voor u en verzorgen de aanschaf van de foto’s voor uw website.

Corporate fotografie

Een unieke en persoonlijke uitstraling bereikt u met eigen foto’s gemaakt door een professioneel fotograaf bij u op locatie. Vanaf slechts € 350,- per shoot (dagdeel).

Backlink pakket

Hoger in de zoekresultaten en meer bezoekers? Kies voor ons backlink pakket. Wij zorgen voor backlinks van betrouwbare websites naar die van u. Eenmalig € 399,- voor 10 backlinks.

Maatwerk

Maak gebruik van onze professionele webdesigners en programmeurs. Voor € 90,- per uur maken bieden wij maatwerk mogelijkheden die buiten de standaard pakketten vallen.

Tekstschrijvers

Wilt u hoger in de zoekresultaten en een betere conversie? Kies dan voor de maatwerk teksten van onze professionele copywriters. Wij rekenen € 75,- per uur voor onze professionele tekstschrijvers.

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u maximaal resultaat uit uw website? Meer gerichte bezoekers? Kies dan voor onze zoekmachine optimalisatie diensten. Neem contact met ons op voor een offerte.

Conversie optimalisatie

Wilt u meer bezoekers omzetten naar nieuwe klanten? Kies dan voor onze conversie optimalisatie diensten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Consultancy

Wilt u even sparren over uw (e-commerce) strategie of een professionele blik op uw commerciële activiteiten? Onze consultants zijn beschikbaar voor € 500,- per dagdeel.

Heeft u nog vragen of ondersteuning nodig?

Wij van Sitezilla helpen u graag snel aan een professionele website. Weet u nog niet welk pakket voor u geschikt is en heeft u ondersteuning nodig bij het maken van een keuze? Of wilt u ons gewoon eerst even spreken? Geen probleem. Bel ons direct op 0318 – 250030 of maak gebruik van het contactformulier.