Website voor zzp'ers

Haal als zzp'er meer winst met een succesvolle website

Website voor zzp’ers

Als zzp’er kunt u niet meer zonder website. Het is een belangrijk kanaal voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten. 95% van de zzp’ers heeft een website en haalt hiermee gemiddeld 22.500 euro per jaar extra omzet.

De ene website is natuurlijk succesvoller dan de andere. Wij bij Sitezilla kunnen u helpen nog meer omzet en opdrachten uit uw website te halen. Hoort u bij de kleine groep zonder een professionele website? Dat laat u kansen liggen : per jaar zet de Nederlandse zzp’er namelijk 22.500 EUR aan omzet extra om dankzij zijn huidige website. Gemiddeld worden er op jaarbasis 17 opdrachten via de website binnengehaald.

Doelstellingen van zzp’ers bij hun website

Uit onderzoek verricht door BTC MediaTest in opdracht van SIDN uit September 2016 blijkt dat zzp’ers uiteenlopende doelstellingen hebben bij hun website. Als belangrijkste doelstelling wordt aangegeven dat het helpt om potentiële klanten het bedrijf online te vinden.

91%

Vindbaarheid

85%

Geloofwaardigheid

82%

Laten zien dat je een expert bent

82%

Groter bereik

82%

24/7 bereikbaarheid

30%

Online verkoop

Daarnaast geeft 85% aan dat het hebben van een website het bedrijf geloofwaardiger laat overkomen. Naast de geloofwaardigheid zijn het 24/7 bereikbaar zijn, het vergroten van het bereik en het vertolken van een rol als expert belangrijke doelstellingen. Van de voorgelegde doelstellingen is online verkoop de minst belangrijke. 30% van de ondervraagde ZZP-ers gaf aan een online verkoop doelstelling te hebben.

Benchmark extra omzet website per branche

Wilt u weten hoeveel omzet en opdrachten uw collega zzp’ers behalen via hun website? Hieronder treft u de gemiddelde omzetten naar beroep gerealiseerd via de website. 

Bron : BTC Media, Toplines rapport voor SIDN, september 2016

In het onderzoek van BTC MediaTest is niet gekeken naar de kwaliteit van de websites. Als we hier andere onderzoeken op naslaan dan zien we dat veel MKB bedrijven nog geen responsive website of een sterk verouderde website hebben. Kortom, een nieuwe en professionele website loont en biedt u mogelijkheden nieuwe klanten en opdrachten te werven en qua geloofdwaardigheid boven uw concurrenten uit te komen.

Investeringen in de website zijn laag, beperkt hogere investering resulteert in significant hogere omzet

Ondanks dat de zzp’er gemiddeld 17 opdrachten uit zijn website weet te halen zijn de inversteringen in de websites over het gemiddelde zeer gering. Slechts 14% van de zzp’ers besteedt op jaarbasis meer dan 500 EUR aan hun website en het overgrote deel (64%) van de zzp’ers besteedt per maand minder dan één uur aan hun website. Het is dus duidelijk dat uw concurrenten hier kansen laten liggen. Doet u dat ook of profiteert u liever van het gebrek aan aandacht en focus op het online kanaal van uw concurrenten?

Uit het onderzoek komt naar voren dat aan succesvolle websites meer tijd en geld besteden aan hun website en vaker nieuwe content plaatsen om de website up-to-date te houden. Het is dus belangrijk om te profiteren van het onbewust zijn van uw concurrent met betrekking tot de kansen die een goede website heeft te bieden.

Website voor ZZP’ers vanaf 24.95 EUR per maand

Profiteer van de mogelijkheden om tegen een betaalbaar tarief een professionele website te laten ontwikkelen. Kom ik contact met nieuwe klanten, afnemers, opdrachtgevers en laat zien dat u de expert bent in uw vakgebied. Kies ook voor Sitezilla.

Laat ons u helpen de perfecte website neer te zetten en een maximaal resultaat te behalen uit uw online kanaal. Als er gemiddeld al 17 opdrachten binnen komen op de websites van de gemiddelde zzp’er dan kunt u zich voorstellen dat met het bundelen van onze krachten we hier nog veel meer uit kunnen halen.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen beteken? Lees hierover de mogelijkheden van onze website oplossing voor zzp’ers.

Onze website pakketten voor zzp’ers

Kies voor de complete oplossing van Sitezilla : eigen domeinnaam, professionele website, betrouwbare hosting en eigen e-mail adressen. Allemaal in één voordelig pakket. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van het website pakket voor kleine zelfstandigen en verenigingen.

Maximale controle

Sitezilla biedt u altijd toegang tot uw website. Met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem kunt u alles zelf beheren en aanpassen.

Uw huisstijl

Gebaseerd op de beste gebruikservaring maar met de flexibiliteit om gemakkelijk eigen kleuren, lettertypes en afbeeldingen aan te passen is uw website prachtig vormgegeven in uw eigen herkenbare huisstijl.

Inclusief domeinnaam

Uw website wordt geleverd inclusief een zelf te bepalen .NL, .EU of .COM domeinnaam (mits beschikbaar natuurlijk). Heeft u al een domeinnaam? Wij koppelen hem graag aan uw nieuwe website.

Inclusief mailadressen

Geen gmail, hotmail, UPC of kpn mailadressen meer. Uw eigen e-mailadres wordt gekoppeld aan uw domeinnaam. Via onze gebruiksvriendelijke webmail heeft u altijd toegang tot uw e-mail. Waar en wanneer u maar wilt.

Vliegende start

Standaard wordt uw website opgeleverd met een homepage, een verdiepingspagina en een contactpagina. Hiermee heeft u direct een vliegende start.

Ongelimiteerd aantal pagina’s

Hoeveel pagina’s u ook wilt toevoegen, maak zelf eenvoudig extra pagina’s aan zonder extra kosten. Geen beperkingen en onbegrensde mogelijkheden dus!

Geoptimaliseerd voor Google

Het Sitezilla platform bevat een groot aantal aanpassingen om zo goed mogelijk gevonden te worden door zoekmachines : slim gebruik van titels, metatags en URL’s. Hier hoeft u verder niets voor te doen (of van af te weten).

Betrouwbare hosting

Uw website wordt opgeleverd inclusief hosting. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over dit soort technische zaken. Wij zorgen gewoon dat uw website maximaal beschikbaar is.

Revolution Slider

Uw homepage wordt opgeleverd met een bewegende slider voor een professionele en moderne uitstraling.

Responsive

Het professionele responsive design zorgt ervoor dat uw website op smartphones, tablets, desktops en laptops optimaal wordt weergeven.

Contactformulier

Stimuleer respons en interactie op uw website. Sitezilla levert uw website inclusief contactformulier. U ontvangt alle online contactverzoeken in uw email.

Google Maps

Toon uw bezoekers uw bedrijfslocatie op een kaart in Google Maps. Zo kunnen potentiele klanten uw bedrijf nog beter vinden.

Social Media buttons

Betrek uw Social Media kanalen door het van koppelen van uw Facebook, Google+, LinkedIn en Twitter pagina’s op uw website. Stimuleer het delen van uw webpagina’s met de Social Media share buttons.

Media manager

Voeg eenvoudig afbeeldingen, filmpjes, documenten (.doc, .xls, .PDF) toe aan uw website middels de media manager. U hoeft geen FTP kennis te hebben om nieuwe bestanden aan uw website toe te voegen.

Up-to-date

Sitezilla zorgt ervoor dat uw website altijd werkt volgens de laatste updates en technieken. Hier hoeft u zelf niets voor te doen.

Snelle laadtijd

Uw website is super snel. Zowel voor desktop, tablet en mobiel. Optimale laadsnelheid zorgt voor tevreden gebruikers en betere rankings in de zoekmachines.

Zoekfunctie

Biedt maximaal gebruiksgemak en een optimale doorzoekbaarheid van uw website met een handige zoekfunctie.

Rapportage

U heeft 24/7 toegang tot geavanceerde webstatistieken. Met Google Analytics bent u altijd op de hoogte van de bezoekersaantallen, uw populairste webpagina’s en de effectiviteit van eventuele reclame campagnes.

Backup

Sitezilla zorgt ervoor dat uw website wekelijks wordt gebackupt. Hierdoor verliest u nooit belangrijke gegevens en kunnen gemaakte fouten eenvoudig worden hersteld.

Gratis helpdesk

Niet iedereen vindt het even makkelijk een website te onderhouden. Dat begrijpen wij. Daarom is onze telefonische helpdesk er voor u. Liever alles uitbesteden? Voor € 75,- per uur wordt uw site onderhouden door een van onze experts.

Prijzen en pakketopties

U wilt voordelig een nieuwe website laten maken? En niet gebonden zijn aan een lang contract? Kies dan één twee van de Sitezilla pakketten welke het beste past bij uw bedrijf.

Sitezilla Website pakket Compleet

€ 24.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 99,-

Sitezilla Website pakket Pro

€ 34.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 229,-

Uw website volgens ons stappenplan

In slechts vier simpele stappen brengen wij uw nieuwe website zorgvuldig online. Het laten maken van een nieuwe website ging nog nooit zo snel en eenvoudig!

1

Kies het website pakket

Bestel het pakket dat het beste bij uw bedrijf of organisatie en uw online ambities past. Twijfelt u over welk pakket het juiste is? Bel ons, wij adviseren u graag.

2

Telefonisch overleg

Na uw bestelling nemen we telefonisch contact met u op. We nemen uw wensen door en stellen u wat vragen over kleurgebruik, logo’s en vragen u te assisteren bij het opleveren van de teksten voor uw homepage en verdiepingspagina.

3

Bouwen en testen

Godzilla sloopt, Sitezilla bouwt. Na het telefonisch overleg starten we met het maken van uw nieuwe website op een testomgeving. Uw eventuele huidige website blijft gewoon online. We gaan pas live na goedkeuring van de site op de testomgeving.

4

Oplevering

Na de acceptatie van de website op de testomgeving brengen wij de website live op uw eigen domeinnaam. Tevens configureren wij uw mailadressen en verschaffen wij u de toegangsgegevens tot de website. Uw nieuwe website staat nu online!

Twijfels of iets niet duidelijk genoeg?

Wanneer u nog vragen of ondersteuning nodig heeft dan staan wij voor u klaar met pasklare antwoorden. Liever even sparren of advies over uw nieuwe website? Geen probleem. Neem contact met ons op, wij maken graag persoonlijk met u kennis.