Webdesign Amersfoort?

Sitezilla maakt het webdesign van uw bedrijf in Amersfoort

Webdesign Amersfoort

Sitezilla webdesign Amersfoort ontwikkelt websites voor het midden en kleinbedrijf. Onze opdrachtgevers lopen uiteen van voetbalclubs, reclamebureau’s, retailers, bouw- en klusbedrijven, schilders tot rally teams, financiële dienstverleners en start-ups. De websites die wij maken voor klanten uit o.a. Amersfoort, hebben altijd een monsterlijk ontwerp, zeer geavanceerde techniek en zijn geoptimaliseerd voor de weergave op elk apparaat : computers, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Al onze website voorzien van een helder en gemakkelijk te gebruiken Content Management Systeem zodat u zelf uw webpagina’s kan ontwerpen en bijhouden. Echter, door onze zeer scherpe tarieven kiezen de meeste klanten van ons om hun complete website door Sitezilla te laten maken. Bij onze opleveringen is elke pagina een genot voor het oog en geoptimaliseerd voor een maximale conversie. Hierbij zetten we uw bezoekers dus om naar leads. Kortom, maximale effectiviteit uit uw website.

Uw zocht naar webdesign Amersfoort. U kwam op onze webpagina terecht. Uiteraard is ook bij de de techniek achter de websites van onze klanten rekening gehouden met de weergave in zoekmachine’s. Uw website is snel, technisch en eventueel op het gebied van content geoptimaliseerd voor Google waardoor hogere posities in handbereik liggen.

Eigen stijl

Uw Sitezilla website wordt opgeleverd conform de richtlijnen van uw eigen huisstijl en is daarmee herkenbaar voor uw huidige en toekomstige klanten.

Vliegende start

Online marketing, techniek en webdesign is ons ding, wellicht niet dat van u. Daarom maken wij uw website kant en klaar, super snel en geoptimaliseerd voor Google.

Responsive webdesign

Met het responsive design bieden wij een optimale ervaring gebruikers op elk device : desktop, laptop, tablet of mobiel. Uw website wordt altijd optimaal weergegeven.

Webshop

Uw Sitezilla website is altijd uit te breiden met een professionele webwinkel. Hiermee bent u toekomstvast en profiteert u van maximale flexibiliteit en kansen in de toekomst.

Webdesign Amersfoort

Bij het webdesign van uw website bij Sitezilla wordt uw nieuwe website altijd voorzien van een beknopt bedrijfsprofiel, een aantrekkelijke homepage en een duidelijke contactpagina. In uw webdesign reserveren wij altijd de mogelijkheid om bovenaan uw website uw contactgegevens te vermelden van uw adres in Amersfoort. Zo weten ook uw klanten waar u bent te vinden.  Bovendien vinden uw klanten een routebeschrijving op uw contact pagina zodat ze precies weten waar u bent gevestigd in Amersfoort.

Uw website kan tegen lage, schappelijke en heldere eenmalige tarieven door ons worden uitgebreid met extra pagina’s. Wilt u uw bestaande website overhevelen naar Sitezilla? Dan betaalt u 39 EUR per webpagina. Voor het opvoeren van een extra pagina betaalt u slechts 59 EUR. Wij optimaliseren uw pagina’s voor een optimale weergave en voor goede posities in zoekmachines. Vergroot uw bereik en online acquisitie ook met een Sitezilla website.

Naast onze uitgebreide webdesign mogelijkheden bieden wij talloze uitbreidingsmogelijkheden. Wij hebben al diverse websites gemaakt voor bedrijven uit Amersfoort. Ook deze klanten hebben kozen voor een Sitezilla webdesign. Naast klanten uit Amersfoort bieden wij ook klanten uit Ede, Otterlo, Bennekom, Arnhem, Amsterdam, Barneveld, Apeldoorn en diverse andere plaatsen.

Bekijk onze pakketspecificaties om na te gaan welke functionaliteit het beste bij uw wensen past of neem contact met ons op.

Fullservice webdesign

Sitezilla is een fullservice internetbureau. Voor u heeft dit als voordeel dat u een partij heeft bij u in de buurt in Amersfoort die uw websites, webshops en online applicaties kan ontwerpen. Wij nemen het webdesign, technische realisatie en het bouwen van uw website en / of webshop volledig uit handen zodat u kunt doen waar u goed in bent. Wij luisteren naar uw wensen en implementeren deze op professionele wijze.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de online marketing kunnen wij u ook ondersteunen in het ontwikkelen en uitvoeren van uw online strategie. Hierbij kunt u denken aan adverteren via zoekmachines (SEA), webdesign, zoekmachine optimalisatie (SEO), copywriting, hosting, domeinregistratie en conversie optimalisatie.

Wij werken met diverse reclamebureau’s uit de regio Amersfoort. Hierdoor kunnen wij u ook koppelen met onze partners voor print en offline media.

Uw website volgens ons stappenplan

In slechts vier simpele stappen brengen wij uw nieuwe website zorgvuldig online. Het laten maken van een nieuwe website ging nog nooit zo snel en eenvoudig!

1

Kies het website pakket

Bestel het pakket dat het beste bij uw bedrijf of organisatie en uw online ambities past. Twijfelt u over welk pakket het juiste is? Bel ons, wij adviseren u graag.

2

Telefonisch overleg

Na uw bestelling nemen we telefonisch contact met u op. We nemen uw wensen door en stellen u wat vragen over kleurgebruik, logo’s en vragen u te assisteren bij het opleveren van de teksten voor uw homepage en verdiepingspagina.

3

Bouwen en testen

Godzilla sloopt, Sitezilla bouwt. Na het telefonisch overleg starten we met het maken van uw nieuwe website op een testomgeving. Uw eventuele huidige website blijft gewoon online. We gaan pas live na goedkeuring van de site op de testomgeving.

4

Oplevering

Na de acceptatie van de website op de testomgeving brengen wij de website live op uw eigen domeinnaam. Tevens configureren wij uw mailadressen en verschaffen wij u de toegangsgegevens tot de website. Uw nieuwe website staat nu online!

Amersfoortse klanten die kozen voor ons webdesign

Wilt u weten welke klanten uit Amersfoort hun website hebben laten maken door Sitezilla? Bekijk dan de onderstaande websites eens. De onderstaande klanten kwamen voor hun webdesign bij Sitezilla. 

Talent voor Horeca

Horeca uitzendbureau “Talent voor Horeca” uit Amersfoort heeft bij Sitezilla aangeklopt om een nieuwe website neer te zetten. Talent voor Horeca richt zich op twee doelgroepen : uitzendkandidaten en horecabedrijven. Om de doelgroepen optimaal te bedienen is het menu opgedeeld. Op de website treft men veel informatie, vacatures en achtergrond informatie.

Deze klant uit Amersfoort koos voor een Websitepakket Pro aangevuld met onze copywriting diensten en stockfoto’s.

Opgeleverd 2015

http://www.talentvoorhoreca.nl

Wilt u ook zo'n mooie website laten maken?

U heeft al een vergelijkbare website vanaf 99,- eenmalig en 24.95 per maand. Kies ook voor zo’n mooie en professionele website. Bekijk onze pakketten of neem direct contact met ons op via 0318 – 250030.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn voor uw website bij Sitezilla?

Wij brengen graag een offerte voor u uit na een kort vrijblijvend persoonlijk gesprek. Kies voor een webdesigner bij u in de buurt in Amersfoort. Neem contact met ons op voor een website offerte of korte kennismaking, bel 0318 – 250030.