Webdesign voorbeelden

Benieuwd hoe uw Sitezilla website eruit kan zien? Bekijk onze klantenwebsites en demo's

Webdesign voorbeelden

Een uniek bedrijf vraagt om een unieke website

Bij Sitezilla begrijpen wij dat geen bedrijf en geen ondernemer hetzelfde is. Uw bedrijf is uniek dus uw website moet óók uniek zijn.

Met dit in ons achterhoofd hebben wij de Sitezilla proposities ontwikkeld, getest en opgeleverd bij diverse tevreden klanten. Of u nou felle kleuren, rustige kleuren, achtergrond afbeeldingen of juist een hele sobere website wilt, het is allemaal mogelijk! Wij zorgen ervoor dat uw website bij u past, in uw huisstijl met de juiste lettertypes, prachtige foto’s en stijlvolle kleurcombinaties.

Wij zijn bijzonder trots op het werk dat wij hebben verricht voor onze klanten. Hieronder treft u enkele voorbeelden van Sitezilla websites.

Otterlo Events

Otterlo Events

Voor evenementen bemiddelaar Otterlo Events heeft Sitezilla een compleet nieuwe website ontwikkeld met daarop meer dan 50 evenementen verdeeld over 8 thema’s. De website is direct gekoppeld aan hun CRM systeem waardoor offertes efficiënt worden verwerkt. Alle content op Otterlo Events is geschreven door Sitezilla.

Otterlo Events maakt gebruik van het Sitezilla Websitepakket Compleet en het Webshoppakket Pro met extra pagina’s, contactformulieren, stockfoto’s, copywriting en maatwerk. De klant maakt tevens gebruik van onze e-mailmarketing oplossing Emailzilla.

Opgeleverd mei 2017
https://www.otterloevents.nl

Burgerlijk Amsterdams

Burger bar Burgerlijk Amsterdams wilde graag voor hun twee burger bar locaties een compleet nieuwe website waarbij veel aandacht voor beeld, beleving en traditie. De website is voorzien van diverse pagina’s, een gemakkelijk te onderhouden menukaart, groot beeldmateriaal, een fotogallerij, vacatures, blog met mediapublicaties en contactformulier en routebeschrijvingen.

Burgerlijk Amsterdams maakt gebruik van het Sitezilla Websitepakket Pro met diverse extra pagina’s en kleine aanpassingen op de stylesheets / presentatie.

Opgeleverd September 2016
http://www.burgerlijk.nl

IDbeheer (webshop)

Voor eigendomsetiketten- en keuringstickerspecialist IDbeheer uit Otterlo hebben we een migratie gedaan van het SEOshop / Lightspeed Webshop platform naar Sitezilla. Op hun nieuwe website is het voor klanten nu mogelijk gemaakt zelf hun eigendomsetiketten te ontwikkelen met een speciale online product designer. Ruim 30 producten zijn online te ontwerpen en bestellen.

IDbeheer maakt gebruik van het Sitezilla Websitepakket Pro en het Webshoppakket Compleet met extra pagina’s, contactformulieren, stockfoto’s, copywriting en maatwerk.

Opgeleverd September 2016
https://www.idbeheer.nl

Alicanta (webshop)

De importeur van heerlijke olijfolies vanuit Alicante in Spanje was op zoek naar een partij die de realisatie van een website en webwinkel volledig uit handen kon nemen. Sitezilla heeft de website ontworpen, gevuld en compleet ingericht voor deze nieuwe internetondernemers uit Ede. De winkel biedt meer dan 40 olijfolies van 4 merken. Er is veel aandacht voor design, beleving en informatievoorziening. De website is ook verrijkt met een blog.

Alicanta maakt gebruik van het Sitezilla Websitepakket Pro en het Webshoppakket Compleet aangevuld met copywriting en diverse extra’s.

Opgeleverd Augustus 2016
https://www.alicanta.nl

Black Ram Rallyteam

Het Black Ram Rallyteam heeft als onderdeel van hun sponsorovereenkomst een Sitezilla website gekregen. Via de website zijn de diverse rally’s van het team te volgen. Om publicatie uit het buitenland zo eenvoudig mogelijk te maken, maakt het team gebruik van een speciale mobiele app voor publicaties en wordt alles direct gekoppeld met hun facebook pagina.

Black Ram maakt gebruik van het Sitezilla Websitepakket Pro met diverse extra pagina’s en maatwerk.

Opgeleverd April 2016
http://www.blackram.nl

Wilt u ook zo'n mooie website laten maken?

U heeft al een vergelijkbare website vanaf 99,- eenmalig en 24.95 per maand. Twijfel niet langer. Veel van onze klanten hadden graag eerder kennis met ons gemaakt! Bekijk onze pakketten of neem direct contact met ons op.

Multi-Mover

Verhuisbedrijf Multi-Mover uit Otterlo kwam bij Sitezilla terecht voor de herontwikkeling van hun website. De vernieuwde website heeft een professionele uitstraling, is gericht op interactie met bezoekers en scoort goed in de zoekmachines.

Multi-Mover heeft het Sitezilla Websitepakket Pro afgenomen met extra pagina’s, stockfoto’s en aangepaste contactformulier(en).

Opgeleverd Apri 2016
http://www.multi-mover.nl

Ondergoed4u

Voor Ondergoed4u hebben we een compleet nieuwe webwinkelformule neergezet. Het productaanbod is opgevoerd en geoptimaliseerd. Daarbij zijn de productfoto’s achtergrondvrij gemaakt en is het volledige aanbod gemakkelijk te filteren.

Ondergoed4u heeft bij Sitezilla het Websitepakket Pro, het Webshoppakket Pro, diverse stockfoto’s en de pakketten voor het opvoeren van producten en categorieën afgenomen.

Opgeleverd April 2016
http://www.ondergoed4u.nl

Fietsendrager4u

Op de webwinkel Fietsendrager4U worden fietsendragers verkocht van verschillende merken. Om het klanten gemakkelijk te maken is er een speciaal filter ontwikkeld op basis van automerk, model en bouwjaar. Sitezilla heeft alle producten opgevoerd en beschreven.

Fietsendrager4u maakt gebruik van het Websitepakket Pro, het Webshop pakket Pro, stockfoto’s en diverse maatwerkoplossingen.

Opgeleverd April 2016
http://www.fietsendrager4u.nl

Wijnslijterij

Wijnslijterij.nl is een online vergelijkingsplatform voor wijnen en gedestilleerde dranken. Op het platform is het aanbod van de beste wijnwinkels en slijterijen samengevoegd en kan het aanbod worden gesorteerd en gefilterd op o.a. jaar, druifsoort, sluiting van de fles en natuurlijk de wijnstreken en landen.

Wijnslijterij heeft het Sitezilla Websitepakket Pro en Webshoppakket Pro afgenomen met extra pagina’s, stockfoto’s en maatwerk.

Opgeleverd December 2015
http://www.wijnslijterij.nl

Boardsportwinkel

Boardsportwinkel.com is een Nederlandse meta webshop op het gebied van boardsporten waarbij het aanbod van verschillende webshops wordt geïntegreerd in een overzichtelijke webwinkel omgeving. Met bijna 200.000 artikelen biedt Boardsportwinkel.com het meest complete aanbod binnen dit segment.

Boardsportwinkel heeft het Sitezilla Websitepakket Pro & Webshoppakket Pro afgenomen met stockfoto’s en diverse maatwerk opties.

Opgeleverd Februari 2016
http://www.boardsportwinkel.com

Autorijschool Ede

Voor deze Autorijschool uit Ede heeft Sitezilla een volledig nieuwe website ontwikkeld. Naast de website heeft Autorijschool Ede ook het logo door Sitezilla laten ontwikkelen. De website is zeer overzichtelijk en uiteraard volledig geschikt voor de weergave op mobiel.

Autorijschool Ede maakt gebruik van het Websitepakket Compleet met stockfoto’s.

Opgeleverd Maart 2016
http://www.autorijschoolede.com

Sneeuwkettingen4u

Sneeuwkettingenaanbieder Sneeuwkettingen4u heeft vlak voor het nieuwe wintersportseizoen een compleet vernieuwde webshop opgeleverd gekregen. De website onderscheid zich duidelijk in de kwalitatieve informatievoorziening en uitstekende service- en leveringsvoorwaarden ten opzichte van hun concurrenten.

Sneeuwkettingen4u heeft een Sitezilla Websitepakket Pro & Webshoppakket Pro afgenomen met stockfoto’s en diverse maatwerk opties.

Opgeleverd November 2015
http://www.sneeuwkettingen4u.nl

Zillasport

In het kader van “Eat your own dogfood” hebben we voor een van onze eigen webshops op basis van het Sitezilla platform een compleet nieuwe website ontworpen, geschreven, ingericht en online gebracht.

Zillasport maakt gebruik van het Websitepakket Pro + Webshoppakket Professional met extra pagina’s en stockfoto’s.

Opgeleverd April 2016
https://www.zillasport.nl

Wilt u ook zo'n mooie website laten maken?

U heeft al een vergelijkbare website vanaf 99,- eenmalig en 24.95 per maand. Twijfel niet langer. Veel van onze klanten hadden graag eerder kennis met ons gemaakt! Bekijk onze pakketten of neem direct contact met ons op.

Aulatal vakantiebungalows

De aanbieder van enkele vakantiebungalows nabij Oberaula in Duitsland heeft een meertalige Sitezilla website opgeleverd gekregen. Wij hebben de bestaande website compleet vernieuwd. Alle bestaande content, inclusief zelfs oudere klantenrecensies, zijn overgenomen en geoptimaliseerd.

Aulatal.nl heeft een Sitezilla Websitepakket Pro afgenomen met stockfoto’s, functionaliteit voor meerdere talen en maatwerk gastenboek.

Opgeleverd Juni 2015
http://www.aulatal.nl

Verf en Wonen

Verf & Wonen

De woninginrichting en doe-het-zelf zaak Verf en Wonen heeft bij Sitezilla een professionele website laten maken. Niet alleen hebben wij voor de doe-het-zelf en interieurspecialist uit Purmerend een schitterende nieuwe website neergezet, wij hebben tevens een nieuwe logo voor hen ontwikkeld.

Verf & Wonen heeft een Sitezilla Websitepakket Compleet afgenomen met stockfotografie en twee extra pagina’s.

Opgeleverd oktober 2015
http://www.verfenwonen.nl

GL Transport

GL Transport

Het jonge transport bedrijf GL Transport biedt zakelijke en particuliere klanten sneltransport, pakketdiensten, nachtdistributie en koeriersdiensten. Voor GL Transport hebben wij compleet nieuwe website gemaakt. De transportspecialist heeft een basis opgeleverd gekregen en eigenhandig veel pagina’s toegevoegd middels het gebruikersvriendelijke CMS.

GL Transport heeft een Sitezilla Websitepakket Compleet afgenomen met stockfotografie.

Opgeleverd Juli 2015
http://www.gltransport.nl

Het kleine huisje op de Veluwe

Het kleine huisje op de Veluwe

Voor dit knusse vakantiehuisje in Otterlo is de bestaande website vervangen door een compleet nieuwe Sitezilla website. Hierbij is de oude inhoud van de website overgenomen en herschreven. De website is verrijkt met een gebruikersvriendelijke reserveringsplugin en er is extra aandacht voor fotografie en sfeer.

Het kleine huisje op de Veluwe heeft een Sitezilla Websitepakket Pro afgenomen met maatwerk voor de boekingsmodule.

Opgeleverd Augustus 2015
http://www.hetkleinehuisjeopdeveluwe.nl

AsbestVeilig

Deze specialist in asbestverwijdering uit Arnhem heeft een complete website opgeleverd gekregen : design, content en hosting. In samenwerking met reclamebureau Hindz is de website ontworpen, geschreven, ingericht en online gebracht.

AsbestVeilig heeft een Sitezilla Websitepakket Compleet afgenomen met stockfoto’s.

Opgeleverd Augustus 2015
http://www.asbestveilig.nl

SV Otterlo

Voor SV Otterlo, dé sportvereniging van Otterlo, is een nieuwe responsive website gemaakt. De website heeft een speciale koppeling naar KNVB-dataservices waardoor alle standen, uitslagen en wedstrijdprogramma’s dynamisch en realtime beschikbaar worden gesteld. Alle content uit de oude website is overgenomen.

SV Otterlo maakt gebruik van het Sitezilla Websitepakket Pro en is verrijkt met bewerkte stockfoto’s.

Opgeleverd Mei 2015
www.svotterlo.nl

Inbouw Nederland

Voor Inbouw Nederland, gespecialiseerd in de inbouw van beveiligingssystemen, automotive en telecom artikelen in alle vervoersmiddelen, hebben wij een compleet nieuwe website gemaakt. De oude content is geoptimaliseerd en herschreven.

Inbouw Nederland heeft een Sitezilla Websitepakket Pro uitgebreid met stockfoto’s.

Opgeleverd Mei 2015
http://www.inbouwnederland.nl

Wilt u ook zo'n mooie website laten maken?

U heeft al een vergelijkbare website vanaf 99,- eenmalig en 24.95 per maand. Twijfel niet langer. Veel van onze klanten hadden graag eerder kennis met ons gemaakt! Bekijk onze pakketten of neem direct contact met ons op.

Ook een professionele website in je eigen huisstijl laten maken?