Webwinkel beginnen?

U wilt graag een webshop beginnen? Waar wacht u nog op! Neem de stap en begin met het realiseren van uw ambitie : een webwinkel beginnen start bij Sitezilla!

Met een Sitezilla webshop profiteert u van alle voordelen van een professionele webwinkel zonder te hoeven investeren in dure ontwikkelingstrajecten. Het beginnen van en webshop was nog nooit zo eenvoudig en professioneel. Bij ons krijgt u een complete webshop opgeleverd welke u zelf gemakkelijk kunt beheren. Alle noodzakelijke e-commerce onderdelen hebben wij samengebracht. Geen technische zorgen. Wij verzorgen de hosting, updates en bieden u support. Wij faciliteren de betaling, kunnen u helpen aan een volumekorting voor de verzending en zorgen ervoor dat uw webshop hoog gevonden wordt in de zoekmachines. Kortom, begin vandaag uw webshop en start met onze volledige en professionele oplossing tegen een vast bedrag per maand.

Voordelige webwinkel

Geen hoge ontwikkelingskosten. Een complete webshop vanaf € 19.95 per maand.

Uitstekende ondersteuning

Komt u er niet uit? Maak gebruik van onze telefonische helpdesk. Wij helpen u graag!

Alles-in-één

Alles wat u nodig heeft : website, webshop, betaalsysteem, orderbeheer, verzending en rapportage tools.

Hoge conversie

Met een geoptimaliseerd afrekenproces en uitgekiend (responsive) design zet u bezoekers om in klanten!

Maximaal resultaat door een superieure e-commerce oplossing?

Maximaliseer uw website opbrengsten met een Sitezilla webshop : google vriendelijke webshop, optimale conversie, responsive, schaalbaar en uitermate gebruikersvriendelijk. Wij maken webshops voor het midden- en kleinbedrijf die met kop- en schouders boven hun concurrenten uit willen komen. Bekijk onze webshop pakketten voor het MKB.


SiteZilla Webshop Pakket Compleet

 • – Complete webshop
 • – Eerste opstart : webshop homepage, 1 categorie en 3 producten
 • – Geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversie
 • – Optimale weergave op smartphone, tablet, desktop en laptop
 • – Inclusief domeinnaamregistratie en hosting (.nl, .eu of .com)
 • – Uitgebreide betalingsmogelijkheden (iDeal, creditcard, overschrijving)
 • – Zelf tot maximaal 250 producten of categorieën toevoegen
 • – Standaard PDF-facturen
 • – Merken module
 • – Standaard rapportage mogelijkheden
 • – Automatisch technische updates en upgrades
 • – Voordelige verzending vanaf € 4.95 per pakket
 • – Eenmalige kosten, slechts € 149,-

SiteZilla Webshop Pakket Pro

 • – Complete webshop
 • – Vliegende start : webshop homepage, 3 categoriën en 3 producten
 • – Geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversie
 • – Optimale weergave op smartphone, tablet, desktop en laptop
 • – Inclusief domeinnaamregistratie en hosting (.nl, .eu of .com)
 • – Uitgebreidere betalingsmogelijkheden (iDeal, creditcard, overschrijving, PayPal, achteraf betalen)
 • – Zelf tot maximaal 3000 producten of categorieën toevoegen
 • – Standaard PDF-facturen met eigen logo
 • – Merken module
 • – Uitgebreide rapportage mogelijkheden
 • – Automatisch technische updates en upgrades
 • – Voordelige verzending vanaf € 4.95 per pakket
 • – Eenmalige kosten, slechts € 349,-

Extra’s

 • – Inclusief SSL certificaat
 • – Uitgebreid megamenu (desktop, laptop, tablet)
 • – Ondersteuning voor kortingscodes
 • – Uitgebreide filter & selectiemogelijkheden
 • – Geavanceerd kleuren selectiefilter
 • – Ondersteuning voor klantreviews
 • – Wekelijkse backup

Een complete webshop én website in één!

Onze webshop pakketten zijn speciaal ontwikkeld voor onze huidige Sitezilla klanten. Heeft u nog geen Sitezilla website maar wilt u wel een webwinkel? De twee gaan perfect hand in hand. Wij kunnen uw Sitezilla website zo inrichten dat deze perfect aansluit bij uw nieuwe shop. U heeft al een Sitezilla website vanaf € 24.95 per maand. Voor € 19.95 per maand breidt u deze uit met een complete webwinkel!

Woocommerce en WordPressComplete webshop

Een sterke basis is het fundament voor groei

De basis van de onze ZillaCommerce oplossing is compleet geoptimaliseerde WooCommerce webshop gebouwd op het door Sitezilla verrijkte WordPress platform. WordPress en WooCommerce zijn wereldwijd een veel gebruikt content management systeem (CMS) en webwinkel platform. Sitezilla heeft hier een groot aantal functionaliteiten en optimalisatie aan toegevoegd.

WooCommerce heeft een zeer grote en groeiende gemeenschap van programmeurs en gebruikers. Dankzij deze community heeft WooCommerce is steeds toenemende mate indrukwekkende en extra functionaliteiten. In de ZillaCommerce propositie hebben wij het WordPress en WooCommerce platform verrijkt voor een betere gebruikerservaring en hogere conversie.

Hiermee hebben wij een prachtige oplossing voor zowel beginnende als ervaren webwinkeliers. De webshops zijn geheel zoekmachine vriendelijk en vormen een perfecte basis voor diverse online marketing toepassingen : AdWords, e-mailmarketing, affiliate marketing en overige banner campagnes.

Uw shop geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

Natuurlijk wilt u zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komen met de producten uit uw webwinkel. Daarom hebben wij een aantal slimme trucs toegepast om zo optimaal mogelijk te zijn ingericht voor zoekmachines. Zo maken wij uitgebreid gebruik van rich-snippets die helpen de producten beter geïndexeerd te krijgen in de zoekmachine. Hierbij worden zoekmachines een “handje geholpen” om bijvoorbeeld de levertijd, prijs en afbeelding van uw producten goed op te pakken. Uw producten worden zo nog beter weergegeven in de zoekmachines. Ook maken wij slim gebruik van alt-, meta- en descriptiontags. Hier hoeft u zich verder geen zorgen over te maken, dit gaat volledig automatisch.

SEO webshop

Killer conversie

Uw webshop is geoptimaliseerd om uw bezoekers te converteren naar klanten

Met onze jarenlange ervaring binnen de e-commerce (wij exploiteren zelf ook meerdere webwinkels en vergelijkingsplatformen) en met de uitkomsten van diverse A/B testen in het achterhoofd hebben wij webshop platform neergezet die in de basis al een zeer goede conversie oplevert. Door een groot aantal optimalisaties zorgen wij voor eeen betaalbaar en conversie-verhogende oplossing.

Direct van start en een kijkje in de keuken

Om direct te kunnen beginnen met “vullen” maken wij uw webshop alvast gereed. Afhankelijk van het gekozen webshoppakket vullen wij uw webwinkel alvast met (meerdere) producten en categorieën. Zo kunt u goed zien hoe producten worden opgevoerd en weergegeven in uw nieuwe webwinkel. Een kijkje in de keuken noemen wij dat.

De opgevoerde producten en categorieën worden direct geoptimaliseerd voor zoekmachines en hoge conversie. Hiertoe voeren wij eerst uitgebreid keyword research uit (hoe vaak wordt er op bepaalde termen gezocht, scoort enkelvoud of meervoud beter, met of zonder spaties, etc) en optimaliseren wij de inhoud en product beschrijving. We zoeken meerdere (rechtenvrije) product foto’s en verwijderen indien noodzakelijke de achtergrond (producten met productfoto’s op een witte of vrije achtergrond converteren beter). Wij zorgen voor de juiste specificaties en eventuele maat- en pasinstructies.

Kortom, uw product- en categorie pagina’s worden neergezet als goed presterende landingspagina’s.

Vliegende start

Betaalmogelijkheden

Accepteer betalingen via iDeal, Creditcard, overschrijving en Paypal

Sitezilla is een gecertificeerd partner bij drie payment service providers. Omdat wij zelf ruim voldoende ervaring hebben met verschillende payment service providers in Nederland weten wij erg goed te adviseren bij welke salesvolumes u het beste kan kiezen voor een specifieke aanbieder van een betalingsoplossing.

Wij hebben een partnership met Mollie, Sisow en Multisafepay en kunnen de betalingen met deze partners voor u implementeren. De implementatie met deze drie partners is inbegrepen in de kosten voor uw webshop. De online betalingen gaan via het platform van een van onze partners en zijn optimaal beveiligd met data encryptie, PCI DSS, 3-D Secure en geavanceerde fraude protectie.

Alle partners ondersteunen en faciliteren betalingen via iDeal en creditcard. Tevens worden internationale betalingsmethoden zoals Maestro, SOFORT banking, Bancontact / MrCash, Giropay en PayPal ondersteunt. Een contract met een payment service provider is meestal veel voordeliger dan de (beperkte) betalingsmogelijkheden via uw eigen bank.

Uw pakketten verzonden vanaf slechts € 4.95

Sitezilla klanten kunnen meeliften op onze verzendcontracten. Omdat wij met onze eigen webshops een gestaffeld verzendcontract hebben voor meer dan 100.000 pakketten op jaarbasis kunnen wij zeer voordelig laten versturen via PostNL, DPD en DHL in Nederland en de rest van Europa.

Als Sitezilla klant kunt u meeliften op ons contract. U kunt dus vanaf uw eerste bestelling al profiteren van zeer voordelige verzending. Omdat wij verwachten dat meer Sitezilla klanten hier gebruik van maken verwachten wij op langere termijn nog voordeligere verzendtarieven.

Met een verzendtarief van € 4.95 bespaart u al snel € 0.80 per pakket. Wanneer u 25 pakketten per maand verstuurd heeft u uw Sitezilla Websitepakket Compleet dus al terugverdiend!

Voordelig verzenden

PDF facturen

Facturen en pakbonnen in PDF

Bij een bestelling op uw webwinkel wordt er automatisch een PDF gegenereerd. Deze kan worden doorgestuurd naar uw klant, uzelf of uw fulfillment- of dropshipping partner.

De facturen zijn standaard voorzien van uw website logo, uw adres gegevens en de noodzakelijke informatie zoals uw banknummer, BTW nummer en KvK gegevens.

Alle merken op één pagina en een landingspagina per merk

Wij weten dat veel shoppers zoeken op merken in combinatie met andere zoekwoorden. Het hebben van een goede merken landingspagina is dan ook een goede trekpleister voor vele bezoekers. Met onze merken module bieden wij niet alleen prachtige landingspagina’s per merk, maar bieden we ook een extra pagina met daarin een overzicht van alle merken in uw webwinkel.

Op elke productpagina zal het merk van het artikel worden weergegeven met een logo. Dit werkt weer extra goed in de resultaten van de zoekmachines.

everlast

Merken module

Rapportages

Maximaal inzicht in de performance van uw webwinkel

De Sitezilla webshops biedt uitgebreide rapportage mogelijkheden. Bekijk de online realtime rapportages over uw bestellingen, klanten en voorraden.

Via een gebruikersvriendelijke webinterface bekijkt u eenvoudig de verkopen per datum, verkopen per product, verkopen per productcategorie en het gebruik van kortingscodes.

De rapportage omgeving laat u duidelijk zien welke producten nog ruim op voorraad zijn en welke voorraad begint in te slinken of is uitverkocht. Tevens is het mogelijk om de rapportages te exporteren naar CSV voor gebruik in bijvoorbeeld Excel.

Kies het Sitezilla Webshop pakket Compleet

Klinken de bovenstaande functionaliteiten als een rinkelende kassa in uw oren? En wilt voordelig, snel een webshop laten maken? Kies dan voor het Sitezilla Websiteshop Compleet en maak uw droom van een nieuwe webshop werkelijkheid!

Sitezilla Webshop pakket Compleet

€ 19.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 149,-

Een nog betere gebruikerservaring? Go Pro!

Voor slechts € 15,- per maand meer profiteert u van een groot aantal extra mogelijkheden en functionaliteiten die webwinkel nog sterker en krachtiger maken. Met extra product- en productcategoriepagina’s, een megamenu, kortingscodes, filter- & selectiemogelijkheden, klantreviews en een SSL certificaat biedt u uw bezoekers een nog betere gebruikservaring. En dat merkt u terug in de conversie. De meerprijs van € 15,- per maand heeft u zo terugverdiend! Met het webshoppakket Pro profiteert u van de volgende extra mogelijkheden:

Meer producten

Nog meer producten en uitgebreidere basis

Wanneer u een “Webshop Pakket Pro” afneemt vullen wij uw webshop met 3 producten in 3 productcategorieën. Tevens biedt dit pakket de mogelijkheid om uw productcatalogus uit te breiden tot maar liefst 3000 producten of productcategorieën. Hiermee kunt u zorgeloos uw webshop laten doorgroeien.

Meer bezoekers, hogere vertrouwen en betere conversie

Met een SSL certificaat (Secure Sockets Layer) wekt u nog meer vertrouwen bij uw nieuwe klanten. Bij een SSL verbinding wordt de communicatie beveiligt. De gegevens die worden verzonden op uw webshop worden dan versleuteld. Tijdens het afrekenen bijvoorbeeld ziet uw klant een groenslotje in de browser. Dat wekt vertrouwen en vertrouwen is goed voor uw conversie. Sommige keurmerken stellen als eis dat een webwinkel over een geldig SSL certificaat dient te beschikken (o.a. Thuiswinkel Waarborg).

Tevens heeft Google aangegeven websites en webshops met een SSL certificaat te belonen. Het is één van de factoren die van positieve invloed zijn op de positie in de zoekmachines. Meer bezoekers en hogere conversie? Kies voor een SSL certificaat bij uw webshop pakket!

SSL certificaat

Megamenu

Uitgebreide categorieën vragen om uitgebreidere menu opties

Om een groot aantal productcategorieën inzichtelijk en gemakkelijk navigeerbaar te krijgen kan er worden gekozen voor een “Megamenu”. Dit type menu klapt verder uit dan een gebruikelijk menu en is zeer handig bij laptop, desktop en tablet gebruikers. Tevens biedt het extra mogelijkheden zoals het plaatsen van widgets zoals een winkelmandje of loginfunctie.

Boost sales en meet de performance uit (offline) kanalen

Middels kortingscodes kunt u (periodiek) klanten stimuleren uw website te bezoeken door hen een (eenmalige) korting te bieden op hun volgende aankoop. Ook zijn kortingscodes zeer geschikt om de performance van offline marketing acties te meten.

Wilt u meer sales? Kies voor tijdelijke kortingen of gratis verzending. Deze kortingen kunnen bijdragen aan het vergroten van het aantal orders. U kunt een eenmalige of permanente korting als geldbedrag of percentage instellen. Ook kunt u een korting gebruiken voor uw Facebook en andere social media campagnes of om loyale klanten te belonen. De mogelijkheden zijn haast onbegrensd en het kunnen aanbieden van kortingen middels kortingscodes mag haast niet ontbreken bij een professionele webshop.

Kortingscodes

Filter- & selectie opties

Filteren en sorteren van uw assortiment op belangrijke eigenschappen

Wanneer u een grotere webwinkel heeft is het noodzakelijk om uw product- of dienstenaanbod te kunnen filteren op de belangrijkste eigenschappen.

Wilt u een webwinkel met kleding beginnen? Dan zouden uw klanten graag willen kunnen filteren op maat, kleur, prijs en materiaal. Met het webshop pakket pro kán dat. Uw producten worden voorzien van de juiste filter attributen en zo verbeterd u de gebruikersvriendelijkheid van uw nieuwe webwinkel.

Hou uw webwinkel overzichtelijk en voorkom dubbele content

Bent u van plan uw webwinkel te vullen met identieke producten in verschillende kleuren? Dan is de kleurenmodule een praktische aanvulling van uw webshop.

Met de kleurenmodule maakt u verschillende productvarianten van een product aan met verschillende kleuren. Op de productpagina kan uw webwinkel bezoeker het product in een andere kleur bestellen. De beschikbare kleuren worden op de productpagina zelf getoond. Wanneer de bezoeker op een andere kleur klikt veranderd de productafbeelding om de gekozen kleur (en eventueel de prijs). Tevens is het mogelijk om voorraad bij te houden per kleur / maatcombinatie. Zo hoeft uw bezoeker zich binnen een productcategorie niet te banen tussen velerlei dezelfde producten met dezelfde beschrijving.

Door variaties te gebruiken van een product in plaats van een compleet nieuw product aan te maken houdt u de winkel overzichtelijk en voorkomt u dubbele content. Iets waar zoekmachines rekening mee houden in het opnemen van uw webshop in de zoekresultaten.

Kleurmodule

Productreviews

Verbeter uw producten en haal meer uit uw webshop

Reviews van klanten en producten hebben een positief effect op conversie en de positie in de zoekmachines. Wanneer klanten zien dat een eerdere klant positief is over het product wordt de drempel lager om het product aan te schaffen. U biedt extra vertrouwen, meer achtergrond en zullen twijfelende bezoekers over de streep helpen om de aankoop te doen bij uw webwinkel.

Ook zijn productreviews zeer bruikbaar voor productontwikkeling en onderzoek naar de verbetering van uw webwinkel. Hierbij kunt u denken aan de maat en pasvorm maar ook aan andere eigenschappen. Aan de hand van de reviews kunt u ook de producttekst optimaliseren.

Voorkom verlies van uw klant, product en verkoopdata

Bij het Sitezilla webshop pakket Pro wordt er wekelijks een backup gemaakt van uw complete webwinkel : (product)fotos, database en e-mail.

Heeft u een fout gemaakt? Dan kan dit altijd voor een groot deel worden hersteld.

Backup

Kies het Sitezilla Webshop pakket Pro

De extra functionaliteiten die het Pro pakket u bieden zullen bijdragen aan het verhogen van het resultaat uit uw webwinkel : meer bezoekers, meer vertrouwen en de betere gebruikerservaring zullen leiden tot een hogere conversie en dus online verkopen. Kies voor het Sitezilla websitepakket Pro, u heeft de meerprijs écht zo terugverdiend!

Sitezilla Webshop Pakket Pro

€ 34.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 349,-

Uitbreidingsmogelijkheden

Wilt u het Sitezilla websitepakket Pro nog verder uitbreiden? Of wilt u dat wij nog een stapje verder gaan in het opleveren van de webshop? Dat kan. Wij bieden een aantal maatwerk opties welke wij graag voor u verzorgen. Dat kan vanaf het prille begin, maar natuurlijk ook altijd later.

Uw Sitezilla webshop is flexibel, schaalbaar en gemakkelijk uit te breiden. Wij bieden u de volgende extra diensten:

Invoer producten

Heeft u een digitale productbeschrijvingen en wilt u dat wij de producten voor u opvoeren? Wij nemen uw bestaande productbeschrijving over en zetten uw product met foto in de catalogus voor € 39,- per product.

Invoer Pro

Wilt u uw productbeschrijvingen of categorieën laten herschrijven en optimaliseren voor zoekmachines door Sitezilla? Wij voeren nieuwe producten of categoriebeschrijvingen in voor € 59,- per product of productcategorie.

Migratie

Heeft u al een webshop en wilt u deze laten overzetten? Geen probleem. Wij bieden complete migraties van bekende webshop platformen zoals Magento, Prestashop, SEO Shop en WooCommerce. Prijs op aanvraag.

Klantreviews

Klantreviews stimuleren verkopen. Het integreren van klantreviews op uw webshop kan de conversie tot 20% doen toenemen. Wij plaatsen uw externe klantreviews op uw webshop voor slechts € 99,- en zorgen dat deze ook worden opgenomen in de zoekmachines.

Achtergrond vrij

Heeft u productfoto’s waarvan u de achtergrond vrij wil maken? Goed idee. Producten met een rustige achtergrond presteren beter. Boost uw sales, voor slechts € 2.49 per foto en € 40,- opstartkosten.

Productfotografie

Heeft u geen mooie productfoto’s? Dan haalt u niet het maximale uit uw webshop. Meerdere productfoto’s per product verhogen de conversie. Vanaf € 12.50 per foto.

Custom design

Wilt u grafisch iets laten aanpassen? Of moeten wij een afbeelding bewerken? Onze designers leveren maatwerk vanaf slechts € 75,- per uur en kunnen bijna alles.

Maatwerk

Wilt u iets bijzonders wat niet valt binnen ons standaard aanbod? Wij vullen onze Sitezilla webshop propositie graag aan met maatwerk. PHP, CSS, Javascript of een workshop… u zegt het maar. De maatwerktarieven bedragen € 90,- per uur.

Deze webshops gingen u voor

Op de onderstaande Sitezilla webshops rinkelt dagelijks de kassa, binnenkort ook bij u?

Fietsendrager4U

Fietsendrageraanbieder Fietsendrager4u is webshop gespecialiseerd in de verkoop van fietsendragers. Omdat niet elke fietsendrager op elke auto past is er een speciaal voertuigfilter gemaakt waardoor het voor klanten direct is te zien of deze past. Dit in tegenstelling tot concurrenten waar klanten met behulp van een downloadbare toepassingslijst het zelf maar moeten uitzoeken.

Fietsendrager4u heeft een Sitezilla Websitepakket Pro & Webshoppakket Pro afgenomen met stockfoto’s en diverse maatwerk opties.

Opgeleverd Juni 2016

Sneeuwkettingen4u

Sneeuwkettingenaanbieder Sneeuwkettingen4u heeft vlak voor het nieuwe wintersportseizoen een compleet vernieuwde webshop opgeleverd gekregen. Op de webshop wordt het aanbod sneeuwkettingen van 3 merken gevoerd. Middels de handige sneeuwkettingenzoeker kunnen klanten eenvoudig controleren welke sneeuwkettingen geschikt zijn voor hun auto. De website onderscheid zich duidelijk in de kwalitatieve informatievoorziening en uitstekende service- en leveringsvoorwaarden ten opzichte van hun concurrenten.

Sneeuwkettingen4u heeft een Sitezilla Websitepakket Pro & Webshoppakket Pro afgenomen met stockfoto’s en diverse maatwerk opties.

Opgeleverd November 2015

Ondergoed4u

Voor Ondergoed4u hebben we een compleet nieuwe webwinkelformule neergezet. Het uitgebreide assortiment is uitstekend filterbaar en gemakkelijk te sorteren op maat, kleur en fysieke eigenschappen zoals het materiaal en dessin. Er is weken gewerkt aan het opvoeren van de artikelen en categorie beschrijvingen ten einde een goede positie in de zoekmachines te verwerven.

Ondergoed4u heeft bij Sitezilla het Websitepakket Pro, het Webshoppakket Pro, diverse stockfoto’s en de pakketten voor het opvoeren van producten en categorieën afgenomen.

Opgeleverd April 2016

Boardsportwinkel

Boardsportwinkel.com is een Nederlandse meta webshop op het gebied van boardsporten zoals skateboarden, snowboarden en wakeboarden, ski en streetwear, waarbij het aanbod van verschillende webshops wordt geïntegreerd in een overzichtelijke webwinkel omgeving. Met bijna 200.000 artikelen biedt Boardsportwinkel.com het meest complete aanbod binnen dit segment.

Boardsportwinkel heeft het Sitezilla Websitepakket Pro & Webshoppakket Pro afgenomen met stockfoto’s en diverse maatwerk opties.

Opgeleverd Februari 2016

Fightsportshop

Fightsportshop is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van vechtsportartikelen. De webwinkel is de opvolger van Vechtsportwinkel.com en is vanaf de grond compleet nieuw opgebouwd : uitgebreide filtermogelijkheden, compleet nieuwe teksten en gekoppeld aan de voorraadbeheersystemen van het magazijn van verschillende leveranciers.

Fightsportshop heeft een Sitezilla Websitepakket Pro afgenomen met stockfoto’s, webwinkelfunctionaliteit en diverse maatwerk opties.

Opgeleverd Augustus 2015

Een eigen webshop in slechts 6 stappen

1

Intake

Korte uitleg proces en intake huisstijl, opzet webshop en contact met partners voor verzending en betaling via uw webshop.

2

Vullen testomgeving

Ontvangst login gegevens testomgeving. U krijgt uitleg hoe u de webwinkel kan vullen. U vult vervolgens de webwinkel met uw productinformatie, foto’s en prijzen.

3

Personalisatie & configuratie

Terwijl u aan het vullen bent personaliseren en configureren wij uw webshop. Uw Sitezilla website wordt opgeleverd, de menu’s worden gemaakt en alles komt er goed uit te zien. Ook de extra afgenomen diensten worden in deze fase opgeleverd in de testomgeving.

4

Testfase

Tijdens de testfase heeft u één week de tijd om uw webshop te testen en eventuele fouten door te geven aan Sitezilla. Nadat u uw website heeft doorgelopen en goedgekeurd of de periode van week is verstreken brengen we de webshop live.

5

Live brengen webshop

Na de doorvoering van verbeteringen van de testfase wordt de shop vanuit de testomgeving live gebracht zodat deze door iedereen bezocht kan worden. Laat de orders maar komen!

6

Support & onderhoud

Gedurende uw contract periode zijn wij voor uw bereikbaar voor productvragen en verzorgen wij periodieke updates en upgrades van uw webshop.

Uw webwinkel start vandaag

Onder de indruk? En wilt u vandaag nog starten met uw webshop. Bestel dan een van de Sitezilla Webshop Pakketten direct online. Of bel of mail ons voor een intake.

Bent u bijna klaar om te beginnen maar wilt u toch nog iets weten? Neem contact met ons op, bel 0318 – 250030 en stel gerust al uw vragen.