Een website die met u meegroeit!

Uitbreidingspakketten voor uw Sitezilla website

U bent een ambitieuze ondernemer en wilt u nog meer halen uit uw toch al complete websitepakket? Dat kan. Verrijk uw Sitezilla website met een van de volgende aanvullende diensten:

Extra domeinnamen

Wilt u extra domeinnamen? Voor € 2.95 per maand registreert u een extra .NL, .COM of .EU domeinnaam. Wij laten de domeinnaam verwijzen naar uw Sitezilla website.

Extra mailadressen

Wilt u voor elk van uw medewerkers of specifieke afdeling een e-mail adres en heeft u er aan 5 niet genoeg? Voor slechts € 1,- per maand vraagt u een extra mailadres aan.

Stockfoto’s

Kies voor een professionele en moderne uitstraling. Kies voor het gebruik van hoge kwaliteit stockfoto’s. Het stockfotopakket bestaat uit 3 stockfoto’s en kost eenmalig € 69,-. Wilt u bijvoorbeeld 6 stockfoto’s? Dan betaalt u € 138,- eenmalig.

Corporate fotografie

Een unieke en persoonlijke uitstraling bereikt u met eigen foto’s gemaakt door een professioneel fotograaf bij u op locatie. Vanaf slechts € 350,- per shoot (dagdeel).

Overname bestaande content

Heeft u al een bestaande website en wilt u dat wij uw bestaande content (webpagina’s) overnemen? Geen probleem. Voor € 39,- per pagina zetten wij uw bestaande pagina op de nieuwe website.

Extra pagina’s

Het toevoegen van pagina’s is altijd gratis, maar wilt u dat wij voor u een extra pagina aanmaken en optimaliseren voor zoekmachines en conversie? Dat kan. Wij rekenen hier € 59,- voor.

Spoedlevering

Wilt u binnen twee werkdagen een professionele website? Met onze spoedlevering service zorgen wij voor een extra snelle oplevering van uw nieuwe website voor slechts € 199,- extra.

Tekstschrijvers

Wilt u hoger in de zoekresultaten en een betere conversie? Kies dan voor de maatwerk teksten van onze professionele copywriters. Wij rekenen € 75,- per uur voor onze professionele tekstschrijvers.

Maatwerk

Maak gebruik van onze professionele webdesigners en programmeurs. Voor € 90,- per uur kunnen wij uw website verrijken met een nieuwe applicatie, verder personaliseren of koppelen met externe omgevingen via een API.

Backlink pakket

Hoger in de zoekresultaten en meer bezoekers? Kies voor ons backlink pakket. Wij zorgen voor backlinks van betrouwbare websites naar die van u. Eenmalig € 399,- voor 10 backlinks.

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u maximaal resultaat uit uw website? Meer gerichte bezoekers? Kies dan voor onze zoekmachine optimalisatie diensten. Neem contact met ons op voor een offerte.

Consultancy

Wilt u even sparren over uw (e-commerce) strategie of een professionele blik op uw commerciële activiteiten? Onze consultants zijn beschikbaar voor € 500,- per dagdeel.

Heeft u nog vragen of ondersteuning nodig?

Wij van Sitezilla helpen u graag snel aan een professionele website. Weet u nog niet welk pakket voor u geschikt is en heeft u ondersteuning nodig bij het maken van een keuze? Of wilt u ons gewoon eerst even spreken? Geen probleem. Bel ons direct op 0318 – 250030 of maak gebruik van het contactformulier.