Sitezilla  »  Over Sitezilla

Over Sitezilla

Over Sitezilla

Sitezilla is één van de merken en bedrijfsonderdelen binnen Van Den Ing Webmarketing. Ontstaan uit de behoefte van klanten die niet op zoek zijn naar een full service internetbureau (of dit té duur vinden) maar wel degelijk meer resultaat willen halen uit hun online activiteiten.

Sitezilla biedt een krachtige en professionele oplossing voor MKB-ers, ZZP-ers en (kleine) verenigingen die het maximale uit hun online profilering willen halen tegen een zeer aantrekkelijk prijsniveau.

Missie
Onze klanten maximaal resultaat laten behalen uit de kansen die het internet biedt tegen zeer aantrekkelijke en transparante prijzen.

“Zilla”
Het achtervoegsel “zilla” in onze naam Sitezilla verwijst naar het bekende filmmonster Godzilla. Het achtervoegsel is een superlatief en staat voor : monsterlijk, groot en geweldig. De sites die wij opleveren beschikken dan ook over de “Zilla” factor : ze moeten andere websites overtreffen en doen dat door monsterlijke professionaliteit, groots in eenvoud en geweldige gebruikerservaringen.

Sitezilla Press Room

Heeft u persvragen over Sitezilla? Bekijk dan onze speciaal ingerichte Press Room: Sitezilla Press Room