Website laten maken in Otterlo?

Een complete en professionele website die u gemakkelijk zelf kunt beheren, vanaf slechts 24.95 EUR per maand

Ook ondernemers uit Otterlo kiezen voor een Sitezilla website

Otterlo is een ondernemend dorp. Met bijna 200 actieve ondernemers op een inwoner aantal van ongeveer 2500 bruist het van de zelfstandigen, actief in allerlei branches. Iets wat je wel vaker ziet in deze Veluwse omgeving. We hebben al diverse ondernemers uit Otterlo, Barneveld, Ede en Wekerom en omstreken geholpen met aan een schitterende website. Een website die perfect werkt op mobiel. Uiteraard zijn onze opgeleverde websites perfect vindbaar in Google en scoren ze dagelijks mooie bezoekersaantallen, leads en nieuwe klanten.

Sitezilla is gestart in Otterlo en is nu gevestigd aan de Marktstraat in Ede. Wij hebben gemerkt dat ondernemers kieskeurig zijn maar wel graag werken met lokale bedrijven. Gunfactor? Goede klik? Precies wat we zoeken? De websites van Sitezilla zien er altijd fantastisch uit en onze klanten vertellen graag hun enthousiaste reacteis. Bekijk enkele websites van onze lokale klanten.

Diverse ondernemers gingen u al voor, ook een website laten maken?

Websitebouwers in Otterlo

Ondanks dat er in Otterlo meerdere websitebouwers gevestigd zijn hebben recentelijk een groot aantal Otterlose ondernemers gekozen voor een Sitezilla website. Niet alleen onze goedkope prijzen, laadsnelheid en eenvoudige beheer hebben klanten over de streep getrokken. Ook de professionele uitstraling die wij aan websites van klanten geven is van doorslag geweest. Een optimale weergave, voor zowel desktop, mobiel als tablet. Hieronder treft u enkele voorbeelden van de website van bedrijven in Otterlo die bij Sitezilla hun website hebben laten maken:

Otterlo Events

Otterlo Events

Voor evenementen bemiddelaar Otterlo Events heeft Sitezilla een compleet nieuwe website ontwikkeld met daarop meer dan 50 evenementen verdeeld over 8 thema’s. De website is direct gekoppeld aan hun CRM systeem waardoor offertes efficiënt worden verwerkt. Alle content op Otterlo Events is geschreven door Sitezilla.

Otterlo Events maakt gebruik van het Sitezilla Websitepakket Compleet en het Webshoppakket Pro met extra pagina’s, contactformulieren, stockfoto’s, copywriting en maatwerk. De klant maakt tevens gebruik van onze e-mailmarketing oplossing Emailzilla.

Opgeleverd mei 2017
https://www.otterloevents.nl

SV Otterlo

Voor SV Otterlo, dé sportvereniging van Otterlo, is een nieuwe responsive website gemaakt. De website heeft een speciale koppeling naar KNVB-dataservices waardoor alle standen, uitslagen en wedstrijdprogramma’s dynamisch en realtime beschikbaar worden gesteld. Alle content uit de oude website is overgenomen.

SV Otterlo maakt gebruik van het Sitezilla Websitepakket Pro en is verrijkt met bewerkte stockfoto’s.

Opgeleverd Mei 2015
www.svotterlo.nl

Inbouw Nederland

Voor Inbouw Nederland, gespecialiseerd in de inbouw van beveiligingssystemen, automotive en telecom artikelen in alle vervoersmiddelen, hebben wij een compleet nieuwe website gemaakt. De oude content is geoptimaliseerd en herschreven.

Inbouw Nederland heeft een Sitezilla Websitepakket Pro uitgebreid met stockfoto’s.

Opgeleverd Mei 2015
http://www.inbouwnederland.nl

Goed gevonden in Google

Laat uw website maken voor uw onderneming door Sitezilla. De techniek achter de Sitezilla website zorgt ervoor dat u er van verzekerd bent dat uw bedrijf goed wordt opgenomen in de zoekresultaten van Google. Tevens is uw website geoptimaliseerd voor de weergave op alle (mobiele) apparaten. Dit is steeds belangrijker, niet alleen voor uw bezoekers maar ook voor zoekmachines. Een Sitezilla website past zich automatisch aan op het speciale formaat van smartphones en tablets. De Sitezilla websites hebben een zogenaamd “adaptive design”. Dit zorgt ervoor dat alles goed leesbaar blijft en de weergave van de website zich aanpast aan het schermformaat van de bezoeker.

Goedkope website van topkwaliteit

Afhankelijk van het door u gekozen pakket en opties leveren wij een complete website voor 99,- of 229,- eenmalig en 24.95 of 34.95 per maand. Uw website wordt compleet opgeleverd : wij vullen de website, maken deze op in uw huisstijl, plaatsen uw logo, teksten, foto’s en zorgen ervoor dat er een contact formulier met Google Maps om nieuwe klanten te werven. Om uw website nog aantrekkelijker te maken optimaliseren wij teksten voor zoekmachines en conversie. Zo weet u zeker dat u gevonden wordt en nieuwe klanten mag verwelkomen! Bovendien zorgen wij ervoor dat uw website wordt geupdate, blijft draaien. In uw Sitezilla websitepakket zit uw eigen domeinnaamregistratie, e-mail en hosting inbegrepen. Kortom, zeer compleet en tegen een zeer aantrekkelijk eenmalig en maandelijks tarief.

Eenvoudig te beheren en makkelijk uit te breiden

Na oplevering is uw website gemakkelijk aan te passen. Het aanmaken van webpagina’s is super eenvoudig. Hiervoor maken wij dankbaar gebruik van een Content Management Systeem dat is omarmt door miljoenen gebruikers wereldwijd. Wilt u weten welke mogelijkheden de Sitezilla websites u kunnen bieden? Lees onze uitgebreide toelichting op de vele mogelijkheden die onze Sitezilla websites voorzien van extra functionaliteiten en opties.

Bekijk de mogelijkheden >>

Snel en voordelig uw website laten maken?