Sitezilla  »  Website reseller

Website reseller

Bent u een reclamebureau of communicatie adviesbureau en wilt u een complete website aanbieden aan uw klanten? Dit kan eenvoudig met reseller website pakketten van Sitezilla! Met een reseller website pakket heeft u de mogelijkheid om meerdere websites aan te maken en te beheren voor uw klanten. U maakt gebruik van de Sitezilla techniek, onze expertise en blijft zelf eigenaar van uw klant.

Over onze reseller propositie

Als reseller verkoopt u de Sitezilla websitepakketten bijvoorbeeld op uw eigen website, aan uw bestaande of aan nieuwe klanten, geheel onder uw eigen bedrijfsnaam, maar gebruikmakend van onze techniek en propositie!

Sitezilla bouwt de website voor uw klant, verzorgd de hosting, domeinnaamregistratie en maakt de mailboxen aan. Bovendien bieden wij achter de schermen de technische kennis en verzorgen wij de (security)updates om een optimale dienstverlening naar uw klanten toe te kunnen garanderen! De wijze waarop u de pakketten aan uw klant presenteert bepaalt u zelf. U verzorgd zelf de facturering en support voor uw klanten. Zo kunt u na oplevering bijvoorbeeld zelf content voor uw klanten plaatsen en dit aan hen in rekening brengen. Ook voor vragen bent u hun primaire aanspreekpunt.

Ook u kunt zich aanmelden als reseller. Start vandaag nog met het verkopen van onze aantrekkelijke diensten, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor branche verenigingen
Het is ons opgevallen dat sommige branches iets meer achter lopen met betrekking tot het benutten van de kansen die het internet biedt. Speciaal voor dit soort branches werken wij graag samen met de branche vereniging. Wij staan open voor het aanbieden van een exclusieve ledenkorting en/of vergoeding voor het aanbrengen van nieuwe klanten.

Reseller worden?

Profiteer van de voordelige reseller propositie. Start vandaag nog met het aanbieden van webdesign diensten aan uw klanten. Meldt u direct aan als reseller via ons contactformulier of bel 0318 – 250030.

Sitezilla resellers

De volgende bedrijven zijn officieel reseller van de Sitezilla websitepakketten: