Webdesign Apeldoorn

Op zoek naar een webdesigner in Apeldoorn? Kies voor Sitezilla

Webdesigner uit Apeldoorn

Sitezilla webdesign Apeldoorn ontwikkelt websites voor het midden en kleinbedrijf. Onze opdrachtgevers lopen uiteen van voetbalclubs, reclamebureau’s, retailers, bouw- en klusbedrijven, schilders tot rally teams, financiële dienstverleners en start-ups. De websites die wij maken voor klanten uit o.a. Apeldoorn, hebben altijd een monsterlijk ontwerp, zeer geavanceerde techniek en zijn geoptimaliseerd voor de weergave op elk apparaat : computers, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Al onze website voorzien van een helder en gemakkelijk te gebruiken Content Management Systeem zodat u zelf uw webpagina’s kan ontwerpen en bijhouden. Echter, door onze zeer scherpe tarieven kiezen de meeste klanten van ons om hun complete website door Sitezilla te laten maken. Bij onze opleveringen is elke pagina een genot voor het oog en geoptimaliseerd voor een maximale conversie. Hierbij zetten we uw bezoekers dus om naar leads. Kortom, maximale effectiviteit uit uw website.

Uiteraard is er bij de techniek achter de websites van onze klanten rekening gehouden met de weergave in zoekmachine’s. Uw website is snel en technisch geoptimaliseerd voor Google waardoor hogere posities in handbereik liggen.

Eigen stijl

Uw Sitezilla website wordt opgeleverd conform de richtlijnen van uw eigen huisstijl en is daarmee herkenbaar voor uw huidige en toekomstige klanten.

Vliegende start

Online marketing, techniek en webdesign is ons ding, wellicht niet dat van u. Daarom maken wij uw website kant en klaar, super snel en geoptimaliseerd voor Google.

Responsive webdesign

Met het responsive design bieden wij een optimale ervaring gebruikers op elk device : desktop, laptop, tablet of mobiel. Uw website wordt altijd optimaal weergegeven.

Webshop

Uw Sitezilla website is altijd uit te breiden met een professionele webwinkel. Hiermee bent u toekomstvast en profiteert u van maximale flexibiliteit en kansen in de toekomst.

Webdesign bureau Apeldoorn

Bij het webdesign van uw website bij Sitezilla wordt uw nieuwe website altijd voorzien van een beknopt bedrijfsprofiel, een aantrekkelijke homepage en een duidelijke contactpagina. In uw webdesign reserveren wij altijd de mogelijkheid om bovenaan uw website uw contactgegevens te vermelden van uw adres in Apeldoorn. Zo weten ook uw klanten waar u bent te vinden.  Bovendien vinden uw klanten een routebeschrijving op uw contact pagina zodat ze precies weten waar u bent gevestigd in Apeldoorn.

Uw website kan tegen lage, schappelijke en heldere eenmalige tarieven door ons worden uitgebreid met extra pagina’s. Wilt u uw bestaande website overhevelen naar Sitezilla? Dan betaalt u 39 EUR per webpagina. Voor het opvoeren van een extra pagina betaalt u slechts 59 EUR. Wij optimaliseren uw pagina’s voor een optimale weergave en voor goede posities in zoekmachines. Vergroot uw bereik en online acquisitie ook met een Sitezilla website.

Naast onze uitgebreide webdesign mogelijkheden bieden wij talloze uitbreidingsmogelijkheden. Veel bedrijven uit Apeldoorn gingen u voor en kozen voor Sitezilla webdesign.

Bekijk onze pakketspecificaties om na te gaan welke functionaliteit het beste bij uw wensen past of neem contact met ons op.

Fullservice webdesign

Sitezilla is een fullservice internetbureau. Voor u heeft dit als voordeel dat u een partij heeft bij u in de buurt in Apeldoorn die uw websites, webshops en online applicaties kan ontwerpen. Wij nemen het webdesign, technische realisatie en het bouwen van uw website en / of webshop volledig uit handen zodat u kunt doen waar u goed in bent. Wij luisteren naar uw wensen en implementeren deze op professionele wijze.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de online marketing kunnen wij u ook ondersteunen in het ontwikkelen en uitvoeren van uw online strategie. Hierbij kunt u denken aan adverteren via zoekmachines (SEA), webdesign, zoekmachine optimalisatie (SEO), copywriting, hosting, domeinregistratie en conversie optimalisatie.

Wij werken met diverse reclamebureau’s uit de regio Apeldoorn. Hierdoor kunnen wij u ook koppelen met onze partners voor print en offline media.

Uw website volgens ons stappenplan

In slechts vier simpele stappen brengen wij uw nieuwe website zorgvuldig online. Het laten maken van een nieuwe website ging nog nooit zo snel en eenvoudig!

1

Kies het website pakket

Bestel het pakket dat het beste bij uw bedrijf of organisatie en uw online ambities past. Twijfelt u over welk pakket het juiste is? Bel ons, wij adviseren u graag.

2

Telefonisch overleg

Na uw bestelling nemen we telefonisch contact met u op. We nemen uw wensen door en stellen u wat vragen over kleurgebruik, logo’s en vragen u te assisteren bij het opleveren van de teksten voor uw homepage en verdiepingspagina.

3

Bouwen en testen

Godzilla sloopt, Sitezilla bouwt. Na het telefonisch overleg starten we met het maken van uw nieuwe website op een testomgeving. Uw eventuele huidige website blijft gewoon online. We gaan pas live na goedkeuring van de site op de testomgeving.

4

Oplevering

Na de acceptatie van de website op de testomgeving brengen wij de website live op uw eigen domeinnaam. Tevens configureren wij uw mailadressen en verschaffen wij u de toegangsgegevens tot de website. Uw nieuwe website staat nu online!