Mobiele website laten maken

Internet op mobiel is niet meer weg te denken. Het is dan ook niet zo gek dat tegenwoordig er steeds vaker gebruik wordt gemaakt van het bezoeken van websites door gebruik te maken van een mobiele telefoon of tablet. Maar is uw huidige website wel geschikt voor de weergave op een mobiel apparaat? Wanneer dit niet het geval is mist u potentieel veel conversie. Bovendien heeft Google aangekondigd websites die niet geschikt zijn voor mobiel lager op te nemen in de zoekresultaten. Kortom : een mobiele website is een must.

Mobiele website laten maken vanaf 99,- eenmalig en 24.95 per maand

Bij Sitezilla kunnen wij een compleet nieuwe website voor u maken voor zeer lage tarieven. Uiteraard zijn alle Sitezilla websites geschikt voor de weergave op mobiel. Hier hoeft u niets extra’s voor te betalen zoals bij vele andere aanbieders. Wij zorgen er voor dat de weergave van uw website wordt aangepast (adaptive design) aan de hand van het apparaat waar het op moet worden weergeven. Of het nou laptop, desktop, tablet of mobiele telefoon is. Uw website zal altijd van het scherm spatten. U hoeft hier verder niets voor te doen. Elke pagina zal zich automatisch aanpassen.

Voorbeelden responsive en adaptive websites

De website van Sitezilla is ook responsive. De weergave van de website past zich aan wanneer het scherm groter of kleiner wordt gemaakt. Ook wordt de navigatiebalk aangepast. Allemaal typische kenmerken van een adaptive design. Alle klanten die wij hebben opgeleverd hebben een website gekregen welke optimaal wordt weergeven op elk apparaat : mobiel, tablet, laptops en tablets. Ook zijn de websites getest op allerlei verschillende internetbrowsers : Chrome, Internet Explorer, Opera, Firefox en Safari. Zodoende komen de Sitezilla websites zo optimaal mogelijk naar voren, scoren ze beter in zoekmachines en zorgen ze ervoor dat (mobiele) bezoekers niet zullen afhaken.

Wilt u enkele voorbeelden zien van mobiele websites? Bekijk onze website voorbeelden en klantcases.