E-mail marketing

Laat jouw online naamsbekendheid slagen met onze e-mail diensten

E-mailmarketing

Onze marketingstrategie laat zich opdelen in twee stukken. Een online en een offline strategie. Online is daar bijvoorbeeld ons prachtige mailplatform. Daarnaast hebben we uitstekende mogelijkheden in de vorm van goede content, linkbuilding, social media bijdrages, SEO onderzoek en natuurlijk een complete update van de website.

 

Daarnaast biedt Sitezilla nog een hele bijzondere mogelijkheid op het gebied van ouderwetse PR. Dankzij onze kennis van geschreven pers weten we precies aan welke eisen een persbericht moet voldoen om printwaardig te zijn voor een nieuwsmedium, zoals een krant of tijdschrift. Hierdoor is de kans van plaatsing veel groter dan een gebruikelijke reclametekst. Daarbij beschikken we over exclusieve perslijsten waardoor we precies weten welke media we wel en niet kunnen aanschrijven over bepaalde onderwerpen. Jouw nieuws en informatie wordt verspreid terwijl jij lekker aan het werk kunt om je eigen onderneming uit te bouwen. Kies voor een journalistiek verantwoord verhaal. Kies voor de persberichten van PRzilla.

Email-marketing

Maak dus gebruik van PRzilla om jouw nieuws onder de mensen te krijgen. Zeker in combinatie met onze email-marketing ben je verzekerd van de meest uitgebreide vorm van nieuwsverspreiding die er is. Ben je klaar voor de stap naar het buitenland? Bekijk dan zeker ons vertaalplan. Tegen een scherp tarief leveren wij content in het Engels. Het is daarbovenop ook mogelijk om de Duitse taal aan dat pakket toe te voegen. Zo verover jij zowel klanten in Engelse als Duitse gebieden. Bekijk onze vertaalpakket voor de beste vertaling die jouw internationale klanten verdienen.

Vertalen

Bekijk onze vertaal  tarieven.

Onze ervaring en techniek helpen u verder. Meer weten?