Sitezilla  »  Website laten maken voor bed en breakfast?

Laat uw bed and breakfast website maken voor slechts 99,- EUR eenmalig en 24.95 EUR per maand

Heeft u een bed en breakfast en wilt u graag een nieuwe website? Laat dan uw website voor uw bed and breakfast maken door Sitezilla. U heeft al een eigen website op uw eigen of nieuwe domeinnaam voor slechts 24.95 EUR per maand. Wij maken de website voor uw bed-n-breakfast volledig in orde!

Uw nieuwe website is geschikt voor de weergave op mobiel, is geoptimaliseerd voor zoekmachines, heeft een standaard contactformulier en is voorzien van minimaal twee door Sitezilla geschreven pagina’s. En dat vanaf slechts 24.95 EUR per maand. Voor 14.95 EUR per maand kunt u uw website uitbreiden of standaard voorzien van een compleet reserveringssysteem. Laat uw gasten rechtstreeks boeken in plaats van via AirBNB of andere dure boekingswebsites en bespaar direct. Welke Bed & Breakfast wil dat nou niet?

Het kleine huisje op de Veluwe

Wat is de Sitezilla website voor bed & breakfasts?
Speciaal voor bed en breakfasts ontwikkelen wij websites op ons gebruikersvriendelijke Sitezilla website platform.

Onze professionele copywriters en webdesigners passen de website aan op uw specifieke wensen. Tijdens een intake gesprek vragen wij naar de kleurstelling en huisstijl, hoe u uw reserveringssysteem wilt hebben ingericht en wat uw gewenste onderwerpen zijn op uw website. Vervolgens maken wij uw website gereed op onze testomgeving. Na acceptatie van de website brengen wij deze live op een eigen domeinnaam. De domeinnaamregistratie, e-mail en oplevering van uw homepage, extra pagina en contactpagina zijn inbegrepen in onze vaste lage tarieven.

Na opleveringen krijgt u toegang tot de “achterkant” van uw Sitezilla website. Zo kunt u gemakkelijk uw eigen website bijhouden. Voor het aanpassen van uw website heeft u geen technisch kennis nodig. Maar bij vragen mag u ons altijd bellen. Wij helpen u graag.

Indien u kiest voor de uitbreiding met het reserveringssysteem kunt u uw bezoekers ook online laten reserveren. U houdt dit allemaal zelf bij aan de achterkant van uw website. Dit kan zelfs met uw mobiel.

Eigen huisstijl

Prachtig vormgegeven in uw eigen kleuren en logo

Inclusief domeinnaam

Een eigen .nl, .com of .eu domeinnaam gratis!

Inclusief e-mail

Uw eigen mailadres op uw domein met 2 GB opslag en webmail

Ongelimiteerd aantal pagina’s

U mag en kan zelf zoveel webpagina’s maken als u wilt. U betaalt hier niet extra voor.

Met online reserveringssysteem

Laat uw bezoekers eenvoudig online hun reserveringen plaatsen. Voor 14.95 EUR per maand breidt u uw Sitezilla website uit met een gebruikersvriendelijk boeking- en reserveringssysteem.

“Sinds we de Sitezilla Bed & Breakfast website hebben krijgen we veel meer rechtstreekse online boekingen binnen. Afgelopen maand hebben 10 gasten online gereserveerd op onze website!” – Het kleine huisje op de Veluwe

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Technisch geoptimaliseerd voor optimale vindbaarheid in zoekmachines

Responsive design

Optimale weergave op desktop, laptop, tablet en mobiel

Professionele teksten

Onze copywriters optimaliseren teksten voor conversie en zoekmachines

Meertalige ondersteuning

De Sitezilla websites ondersteunen meerdere talen. Het is dan ook mogelijk uw website zowel in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans of andere taal te laten ontwikkelen.

Een eigen website voor uw bed and breakfast

Wilt u meer gasten ontvangen uit binnen- en buitenland? Een eigen website voor uw bed and breakfast is dé manier om uw B&B wereldwijd te promoten. Vanaf slechts 24.95 EUR per maand staat ook uw bed and breakfast online!

De locatie van uw B&B op een handige kaart
Bij elk van de twee Sitezilla websitepakketten leveren wij een prachtige contactpagina op met daarbij een handige Google Maps kaart. Zo kunnen uw gasten precies zien wat de locatie is van uw B&B en wat er te doen is in de buurt.

Professionele presentatie van uw B&B
Wilt u uw bezoekers laten zien wat ze bij uw bed & breakfast kunnen verwachten? Met een fotogalerij op uw website laat u precies zien hoe uw gasten gaan verblijven. Uw Sitezilla website kan standaard worden voorzien van een prachtige webpagina met daarop de foto’s van uw B&B.

Responsive
De website van uw B&B is volledig responsive en past zich aan voor de weergave op mobiel. En dat is belangrijk. Ruim 60% van het internet verkeer is mobiel. Wist u dat Google mobiele websites in de lokale resultaten bovenaan zet. Daar profiteert u van, denk aan buitenlandse gasten die op zoek zijn naar een Bed & Breakfast bij u in de buurt!

Online reserveringsysteem

U wilt graag dat de bezoekers van uw website direct de beschikbaarheid van uw bed and breakfast kunnen controleren en kunnen boeken? dat kan! Voor slechts 14.95 EUR per maand kunt u uw Sitezilla website uitbreiden met onze professionele reserveringsmodule.

De reserveringsmodule is speciaal gemaakt voor bed and breakfasts, vakantiewoningen, campings en kleinschalige hotels. De module is zeer gebruikersvriendelijk, kent tal van handige functies en biedt alle mogelijkheden om uw website optimaal uit de verf te laten komen.

Beschikbaarheidskalender
Op uw website is het mogelijk om een beschikbaarheidskalender te tonen. De bezoekers van uw website kunnen direct zien wanneer uw bed and breakfast beschikbaar is. Tevens kunnen ze online een resevering plaatsen.

Omdat het reserveringssysteem werkt met flexibel te configureren check-in en check-out dagen heeft u geen last van overboekingen, dubbele reserveringen of boekingen die niet achteraf niet blijken te kunnen.

Configureer uw tarieven
Het is mogelijk om de tarifering van uw bed and breakfast, vakantiewoning, campingplaats of hotelkamers geheel naar eigen hand te zetten. Het reserveringssysteem ondersteunt meerdere seizoenen, speciale tarieven (voor bijvoorbeeld weekend, mid-week of volledige week) en  kortingen. Tevens is het mogelijk om meerdere accomodaties of type accomodaties toe te voegen en te configureren. Uiteraard doen wij dit helemaal voor u!

Bevestigingmails en nog meer functies
De reserveringsmodule biedt de mogelijkheid om gasten een bevestiging van hun reservering te verzenden via e-mail. Ook worden (verplichte) aanbetalingen, extra velden in het reserveringsformulier (huisdieren) en configureerbare prijzen voor volwassenen, kinderen en bezetting ondersteund. Kortom, alles voor een super professioneel boekingsplatform.

Manage uw reserveringen online
De reserveringen van uw bed and breakfast, vakantiewoning of camping zijn eenvoudig te beheren via het online reserveringssysteem op uw eigen website. Boek zelf nieuwe reserveringen in, pas reserveringen aan en verander de status van nieuw geplaatste reserveringen. Het gebruikersvriendelijke systeem zorgt ervoor dat u bijna gemakkelijk uw boekingen kan beheren en het overzicht houdt. Niet alleen handig voor u maar ook voor de bezoekers van uw website en uw toekomstige gasten.

Voorbeelden websites van Bed & Breakfasts

Bij Sitezilla begrijpen wij dat geen Bed & Breakfast hetzelfde is. Uw B&B is uniek dus uw website moet óók uniek zijn.

Met dit in ons achterhoofd hebben wij de Sitezilla propositie ontwikkeld voor houders van Bed & Breakfasts, vakantiewoningen en kleinschalige familiehotels en campings. Binnen de logies en ontbijt hebben wij al enkele websites opgeleverd. Of u nou felle kleuren, rustige kleuren, achtergrond afbeeldingen of juist een hele strakke website wilt, het is allemaal mogelijk! Wij zorgen ervoor dat uw website bij uw B&B past met prachtige foto’s en stijlvolle kleurcombinaties.

Wij zijn bijzonder trots op het werk dat wij hebben verricht voor onze klanten. Hieronder treft u enkele voorbeelden van Sitezilla websites gerelateerd aan Bed & Breakfasts.

Het kleine huisje op de Veluwe

Het kleine huisje op de Veluwe

Voor dit knusse vakantiehuisje in Otterlo is de bestaande website vervangen door een compleet nieuwe Sitezilla website. Hierbij is de oude inhoud van de website overgenomen en herschreven. De website is verrijkt met een gebruikersvriendelijke reserveringsplugin en er is extra aandacht voor fotografie en sfeer.

Het kleine huisje op de Veluwe heeft een Sitezilla Websitepakket Pro afgenomen met maatwerk voor de boekingsmodule.

Opgeleverd Augustus 2015
http://www.hetkleinehuisjeopdeveluwe.nl

Aulatal vakantiebungalows

De aanbieder van enkele vakantiebungalows nabij Oberaula in Duitsland heeft een meertalige Sitezilla website opgeleverd gekregen. Wij hebben de bestaande website compleet vernieuwd. Alle bestaande content, inclusief zelfs oudere klantenrecensies, zijn overgenomen en geoptimaliseerd.

Aulatal.nl heeft een Sitezilla Websitepakket Pro afgenomen met stockfoto’s, functionaliteit voor meerdere talen en maatwerk gastenboek.

Opgeleverd Juni 2015
http://www.aulatal.nl

Snel, gemakkelijk en professioneel online met uw bed and breakfast?

Kies voor de complete webdesign oplossing voor bed and breakfasts : eigen domeinnaam, een professionele website, betrouwbare hosting en eigen e-mail adressen. Allemaal in één voordelig pakket. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van het website pakket voor B&Bs, vakantiehuisjes en kleinschalige familiehotels.

U wilt voordelig een nieuwe website laten maken? En niet gebonden zijn aan een lang contract? Kies dan één twee van de Sitezilla pakketten welke het beste past bij uw bed & breakfast.

Sitezilla Website pakket Compleet

€ 24.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 99,-

Sitezilla Website pakket Pro

€ 34.95

Per maand, exclusief BTW

Eenmalige registratiekosten van € 229,-

Uw website volgens ons stappenplan

In slechts vier simpele stappen brengen wij uw nieuwe website zorgvuldig online. Het laten maken van een nieuwe website ging nog nooit zo snel en eenvoudig!

1

Kies het website pakket

Bestel het pakket dat het beste bij uw B&B en uw online ambities past. Vul deze eventueel aan met de B&B reserveringsmodule. Twijfelt u over welk pakket het juiste is? Bel ons, wij adviseren u graag.

2

Telefonisch overleg

Na uw bestelling nemen we telefonisch contact met u op. We nemen uw wensen door en stellen u wat vragen over kleurgebruik, foto’s en vragen u te assisteren bij het opleveren van de teksten voor uw homepage en verdiepingspagina.

3

Bouwen en testen

Na het telefonisch overleg starten we met het maken van uw nieuwe website op een testomgeving. Uw eventuele huidige website blijft gewoon online. We gaan pas live na goedkeuring van de site op de testomgeving.

4

Oplevering

Na de acceptatie van de website op de testomgeving brengen wij de website live op uw eigen domeinnaam. Tevens configureren wij uw mailadressen en verschaffen wij u de toegangsgegevens tot de website. Uw nieuwe website staat nu online!

Direct meer reserveringen en meer gasten?

Wilt u meer gasten voor uw B&B, vakantiewoning, camping of hotel? Kies dan voor een Sitezilla website voor bed and breakfasts. Bestel direct online of neem contact met ons op, wij maken graag persoonlijk met u kennis. Bel ons op 0318 – 250030 en vraag naar onze oplossing voor hotels, vakantiehuizen en B&Bs.