Backlinks en linkbuilding

Verbeter jouw vindbaarheid en SEO teksten

Backlinks van Sitezilla

De backlink, het is één van de belangrijkste termen als het gaat om SEO. Veel eigenaren van websites worstelen met het belang van de backlink. Sitezilla begrijpt dat. Daarom zetten wij de voordelen van backlinks even voor jou op een rij. Want met een goed backlinkpakket kom je hoger in de resultaten en ontvang je meer bezoekers. Dat kan met linkbuilding.

Wat is een backlink?

Een backlink is niet heel veel meer dan een inkomende link naar een pagina op jouw website. Als een andere website naar jouw pagina linkt, noemen we dat een backlink. Backlinks zijn een grote factor als het gaat om vindbaarheid op internet. Hoe meer backlinks naar een webpagina leiden, des te hoger zullen zoekmachines deze pagina plaatsen.

Het hebben van een goed backlink-profiel draagt dus bij aan de vindbaarheid. Toch is het niet wijs om lukraak overal linkjes te strooien. De ene backlink is namelijk de andere niet. Een backlink van een site met veel spam of zelfs een pornosite zorgt zelfs voor een lagere score in Google. Dat is dan ook de belangrijkste reden om niet overal lukraak backlinks te kopen. Je weet nooit waar je link dan geplaatst wordt. Wij van Sitezilla werken alleen met betrouwbare backlinks op een goede startpagina. We hebben onze eigen tools en functies om de spamscores en de betrouwbaarheid van de link-site te checken.

Hoe kom ik aan backlinks?

Linkruilen

Wij ruilen met andere site eigenaren links uit die zorgen voor een goed backlinkprofiel. Deze formule is succes verzekerd. We rekenen eenmalig € 229,- voor 10 backlinks.

Linkbaiten

We plaatsen hoogwaardige content op jouw pagina’s waardoor andere sites deze content graag willen delen op hun sites. Let wel, dit is een complexe opgave. Informeer naar de prijs.

Content rondsturen

Op deze wijze sturen wij goede content naar relevante websites. Deze mogen zij gratis plaatsen in ruil voor een bronvermelding, een link dus. Prijs op afspraak of bekijk onze PR-mogelijkheden.

Kies een backlinkpakket van Sitezilla. Wij zorgen voor backlinks van betrouwbare websites naar die van jou. Informeer nu naar de mogelijkheden op 0318 – 250030.